Lista wszystkich petycji (705)
Wyniki od 681 do 690

Liczba podpisów pod petycją: 1073

My, wierni fani gier RPG i sympatycy serii Risen oraz oddani konsumenci produktów Cenegi, zwracamy się z prośbą, o pełną lokalizację (dubbing) do gry Risen 3.

Stworzone przez: , Grudziądz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 128

BLS Polish Chapter, czyli polscy fani Black Label Society, uprzejmie proszą Live Nation jako organizatora polskich koncertów BLS, aby zespołami supportującymi były dwa znakomite polskie zespoły - Leash Eye oraz J.D.Overdrive.

Stworzone przez: , Wrocław, Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 78

Dlaczego kobiety z rocznika 1953 zostały potraktowane w taki sposób, że tracą na emeryturach. Jest to moim zdaniem. Niech senat i cały rząd spowodują , żeby to naprawić. My czujemy się b. pokrzywdzone.z poważaniem

Stworzone przez: , Brzeg Dolny dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 7

Prosimy prezydenta Rosji Władimira Putina o ochronę rosyjskiej ludności w Polsce przed nacjonalistycznym rządem w Warszawie.

Stworzone przez: , Białystok dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2094

Rada Miasta Zakopane będzie głosowała nad utworzeniem parku kulturowego pod nazwą „Park Kulturowy Krupówki”. Jako zakopiańczycy żądamy od Radnych tego miasta głosowania za utworzeniem "Parku Kulturowego Krupówki"

Stworzone przez: , Zakopane dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

Do Władz Szczecina i Województwa Zachodniopomorskiego Apel w sprawie wprowadzenia zmian w systemie wywozu śmieci komunalnych i zastosowania systemu MPSZOK. Dzięki niej można zwiększyć ilość odzyskiwanych surowców wtórnych, mniejszyć opłaty za śmieci oraz zmniejszyć bezrobocie. Stosując ją mieszkańcy Nakła płacą niewiele więcej niż 10 zł miesięcznie od osoby. Atutami systemu są: skuteczność w ochronie środowiska naturalnego, elastyczność technologiczna i wygoda mieszkańców.

Stworzone przez: , Szczecin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 373

W Polsce powstaje coraz więcej farm wiatrowych. Mieszkańcy terenów, na których buduje się elektrownie wiatrowe obawiają się o zdrowie swoich rodzin. Skoro państwo pozwala na budowę wiatraków to powinno w trosce o obywateli przeprowadzić badania, które pokażą, czy i w jakim stopniu farmy wiatrowe mogą być niebezpieczne dla ludzkiego życia. O takie badania solidarnie apelujemy!

Stworzone przez: , Płońsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 372

Zgodnie z obowiązującą ustawą, prawo pierwokupu szpitala posiada samorząd Miasta Tychy i Powiatu Bieruńsko - Lędzińskiego. Jednak z posiadanych informacji wynika, że władze Miasta Tychy i Powiatu Bieruńsko – Lędzińskiego nie wyraziły zainteresowania przejęciem szpitala. Obecnie Marszałek Województwa Śląskiego planuje sprzedać udziały w spółce Megrez, która to zarządza tyskim szpitalem. Wstępna wycena została oszacowana na ponad 6 mln złotych. Kupmy szpital dla mieszkańców.

Stworzone przez: , Tychy dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 20

W związku z łamaniem praw człowieka na Ukrainie i eskalacją przemocy ze strony władz ukraińskich wobec protestujących, wyrażamy solidarność z narodem ukraińskim. Jednocześnie wzywamy społeczność międzynarodową do podjęcia działań mających na celu natychmiastowe zaprzestanie stosowania przemocy wobec demonstrantów oraz umożliwienie normalnej działalności ukraińskiej opozycji.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 15

Zgodnie z ustaleniami podjętymi na zebraniu mieszkańców prosimy, aby jako zarządca nieruchomości przy ul. Fredry 4F przeanalizowali i ustosunkowali się Państwo do kwestii zawartych w treści petycji.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję