Lista wszystkich petycji (445)
Wyniki od 391 do 400

Liczba podpisów pod petycją: 91

Petycja przeciwko podwyżce za wywóz śmieci.

Stworzone przez: , Gniew dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 14

Przywrócenie Smoczego Znawcy.

Stworzone przez: , Debno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 733

Petycja dotyczy uruchomienia oddziału urazowego i rehabilitacyjnego dla dzieci w tyskim szpitalu zarządzanym przez spółkę Megrez. W maju 2014 miasto Tychy stało się udziałowcem dawnego WSS nr 1 w Tychach. Obecnie udziały miasta to prawie 50% w samej spółce zarządzającej szpitalem. Dlatego Miasto Tychy ma znaczący wpływ na to, co się dzieje w dawnym WSS nr 1 w Tychach. Największą władzę w spółce ma Prezydent Tychów, jako przedstawiciel głównego udziałowca czyli miasta Tychy.

Stworzone przez: , Tychy dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 103

Powietrze w Polsce jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych w Europie. Jednak większość działań mających na celu poprawę tego stanu skierowana jest do ludności miast. Dlatego apelujemy do Prezes Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej o objęcie od 2016 roku programem KAWKA (Likwidacja niskiej emisji wspierająca wzrost efektywności energetycznej i rozwój rozproszonych odnawialnych źródeł energii) także obszarów wiejskich i włączenie do programu budownictwa jednorodzinnego.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 219

Zamierzamy złożyć Prezydentowmi Miasta Białystok protest poparty listą podpisów popierających wstrzymanie radykalnych zmian w Parku i Reserwaci e Zwierzynieckim a przede wszystkim wstrzymjący założoną wycinkę drzew!

Stworzone przez: , Białystok dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 116

W małym mieście, w środku polski nie jest łatwo znaleźć fachowca z dużym doświadczeniem, zapałem do pracy i zrozumienia lokalnych realiów. Takim człowiekiem jest właśnie Krzysztof Szczygieł. Przy totalnym braku merytorycznych argumentów przemawiających za odwołaniem Krzysztofa Szczygła My niżej podpisani wyrażamy zaniepokojenie działaniami Prezydenta i apelujemy o rozwagę! Nie dzielmy i nie niszczmy tego co dobre!

Stworzone przez: , Skarżysko-Kamienna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Stworzone przez: , Skarżysko-Kamienna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 17

Uważamy, że Jeronimo Martins Polska S.A. winien jest nam, mieszkańcom gminy Lesznowola, rzecz szalenie ważną, tj. zagwarantowanie bezpieczeństwa dla nas i dla naszych dzieci, tak abyśmy bezpiecznie docierali do sklepu Biedronka ...robili zakupy i z niego bezpiecznie wyjeżdżali. Będzie to obopólna korzyść.

Stworzone przez: , Lesznowola dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 52

Nie zgadzamy sie ze zwolnieniem Michała z Fabryki Formy w Galerii Mallwowa w Skórzewie na podstawie zarzutu który mu przedstawiono - prowadzenie ćwiczeń w podkoszulce.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 336

Petycja do Prezydenta RP o zawetowanie ustawy o górnictwie z dnia 15.01.2015 roku wraz z obywatelską propozycją zmiany sytuacji w górnictwie.

Stworzone przez: , Piekary Śląskie dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję