Lista wszystkich petycji (487)
Wyniki od 371 do 380

Liczba podpisów pod petycją: 5

Kiedyś absolwenci Administracji Publicznej 5 letniej magisterskiej mogli ukończyć prawo po 2 latach nauki na niektórych uczelniach. Dlaczego teraz odmawiać im takiego ułatwienia? Program kierunków prawo i administracja w dużej mierze jest tożsamy.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 560

Walczymy o wprowadzenie zapisów do ustawy o Odnawialnych Źródłach Energii (OZE) z lutego 2015 roku, które zapewnią indywidualnym producentom prądu ze Słońca (tzw. prosumentom) możliwość wykorzystania całej wyprodukowanej energii na potrzeby własne oraz taryfy gwarantujące korzystną stawkę odsprzedaży nadmiaru prądu.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 83

Skandaliczny wyrok zapadł w sprawie sądowej przeciwko działaczom Komunistycznej Partii Polski. 31 marca 2016 roku Sąd Rejonowy w Dąbrowie Górniczej skazał czworo partyjnych aktywistów na kary dziewięciu miesięcy ograniczenia wolności z obowiązkiem wykonywania przymusowej, nieodpłatnej pracy społecznej oraz na kary grzywny.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2717

My Mieszkańcy powiatu wołomińskiego zwracamy się do przedstawicieli PKP, władz samorządowych, oraz wszystkich ludzi dobrej woli z prośbą, o budowę ścieżki rowerowej wzdłuż kolei.

Stworzone przez: , Kobyłka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 81

Przyszłość społeczeństw zależy od edukacji, a nie ma dobrej edukacji bez przywództwa edukacyjnego opartego na wartościach i skutecznego w działaniu. Pragniemy wzmacniać w Polsce takie przywództwo edukacyjne, które umożliwia partycypację i współpracę, zachęca do stawiania ambitnych celów edukacyjnych i wytrwałości, które pomaga nauczycielom wspierać uczniów i uczennice w rozwoju, a równocześnie buduje wśród wszystkich członków społeczności szkolnej poczucie odpowiedzialności i mocy.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1451

Bez naszych działań miasto nie podejmie się budowy tramwaju. Wspólnie z pobliskimi gminami walczmy o tramwaj wraz z parkingiem "Park and Ride".

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 23

Polscy fani "Final Fantasy" zwracają się z prośbą do Cenega Poland o napisy dla gry "Final Fantasy XV".

Stworzone przez: , Bojszowy dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 359

PETYCJA STUDENTÓW AKADEMII OBRONY NARODOWEJ W SPRAWIE PROJEKTU USTAWY O AKADEMII SZTUKI WOJENNEJ

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

ponowna petycja w sprawie przywrócenia na stanowiska M.Treli, J.Białoboka i A.Stojanowskiej !!!

Stworzone przez: , Buk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Polskie Stowarzyszenie Przedsiębiorców organizuje zbiórkę podpisów pod listem do Premiera Morawieckiego w sprawie ustanowienia w Poznaniu instytucjonalnej siedziby programu akceleracyjnego StartInPoland.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję