Lista wszystkich petycji (388)
Wyniki od 351 do 360

Liczba podpisów pod petycją: 6

Lista poparcia dla petycji Młodzieży Zielonogórskiej oraz Młodzieżowej Inicjatywy Powołania Młodzieżowej Rady Miasta Zielona Góra. Podpisać się pod nią mogą dorośli.

Stworzone przez: , Zielona Góra dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Becky G jest dopiero wschodzącą gwiazdą muzyki Pop/Rap. Śpiewała już z takimi gwiazdami jak Pitbull, Cher Lloyd, will.i.am, Cody Simpson, Jessie J, Austin Mahone czy nawet Michel Teló. Jednak Polska jest jak zawsze 100lat za murzynami i jeszcze nigdy nie nie widziałem żadnego z jej teledysków w polskiej telewizji.

Stworzone przez: , Inowrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 49

Przy wyjeździe do jedynego na Mazowszu uzdrowiska jakim jest Konstancin-Jeziorna powstaje restauracja McDonald's. I nie byłoby to żadnym problemem w końcu jest też takowa kilkaset metrów od pałacu w Wilanowie. Ale reklamuje ją słup jak przy autostradzie kompletnie rujnujący estetykę otoczenia.

Stworzone przez: , Konstancin-Jeziorna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 23

Chcemy drugi sezon serialu Troo, wiemy że sezon drugi jest gotowy tylko wystarczy zacząć emitować lub wrzucić na Youtube.

Stworzone przez: , Szczecinek dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 46

Pragniemy aby w naszym mieście powstał Park do Street Workout'u. Jest to kompleks drążków, który umożliwi rozwijanie swoich umiejętności zarówno siłowych jak i akrobatycznych, a także zdrowotnych.

Stworzone przez: , Muszyna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 64

Nic o nas bez nas! Chcemy pokazać, że młodzi mogą aktywnie działać społecznie, że wśród młodych ludzi istnieje potrzeba utworzenia zielonogórskiej Młodzieżowej Rady Miasta. Podpisy nie będą miały prawnej mocy, ponieważ nie będą one podpisami osób pełnoletnich, ale pokażą ilość młodych, którzy popierają inicjatywę i wskazują istniejące środowisko, które dąży do powołania Rady Konsultacyjnej, która ma utwierdzenie w prawie na mocy art. 5b ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym.

Stworzone przez: , Zielona Góra dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 218

Petycja ta ma na celu uratowanie Plackarni wrocławskiej. To kultowe wrocławskie miejsce ma przestać istnieć.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

petycja o likwidację handlu w niedzielę złożona do posłów

Stworzone przez: , Warszaw dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 11

Stowarzyszenie na rzecz Mieszkańców Gminy Darłowo zwraca się do mieszkańców Gminy Darłowo, Miasta Darłowo oraz mieszkańców gmin ościennych z prośba o wsparcie i podpisanie petycji przeciwko kolejnym wiatrakom w gminie Darłowo.

Stworzone przez: , Darłowo dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 30

Uzupełnienie do petycji stworzonej przez: Bogusława Czaja, Słupsk dnia: 22 kwietnia 2014 r. "Kobiety rocznik 1953 (wcześniejsze emerytki) dyskryminowane wnoszą o zmianę przepisów"

Stworzone przez: , Słupsk dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję