Lista wszystkich petycji (362)
Wyniki od 351 do 360

Liczba podpisów pod petycją: 4

DOŚĆ WYSOKICH CEN BILETÓW KOMUNIKACYJNYCH W AGLOMERACJI ŚLĄSKIEJ !!!

Stworzone przez: , Bytom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 309

Urzędnicy szykują zmiany w dokumentach planistycznych Miasta Poznania polegające na zmianie przeznaczenia terenów na których dzisiaj dopuszczalne są funkcje sportu, rekreacji wypoczynku, zieleni na funkcje mieszkaniowe dopuszczające budowę wieżowców. Zmiana ma dotyczyć terenu na którym był zabytkowy stadion, który spłonął, klub sprzedał teren deweloperowi , a ten zamierza na tym terenie postawić wieżowce.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 15

Przeciętny Polak zmuszony jest ustawą do płacenia abonamentu na tzw. media publiczne. Ustawodawca (sejm, senat a w ostateczności podpisuje daną ustawę prezydent RP) zmusza i egzekwuje haracz nawet od tych, którzy na te publiczne media TVP SA i PR SA płacą. Nadszedł czas, aby społeczeństwo powiedziało jasno: nie będziemy utrzymywać publicznych mediów, które nie pełnią należycie swojej roli!

Stworzone przez: , Wojciechów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 133

Razem z grupą Bar Pirates staramy się o wybudowanie profesjonalnego placu do ćwiczeń street workout. Niestety potrzebujemy do tego aż 10 000 podpisów (Imię , Nazwisko , nr Pesel) , tak więc zachęcamy do pomocy

Stworzone przez: , Kalisz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 14

Biorąc pod uwagę bliżej nieokreślone zmiany marketingowe związane z nową polityką ANTYRADIA protestujemy przeciwko odgórnie wprowadzanym zmianom w ramówce Stacji (w tym zniesieniu z anteny m.in. audycji "GASTROFAZA", prowadzonej przez Pawła Lorocha). Są bowiem audycje, które stanowią "trzon" pokolenia, w którym wyrastaliśmy i bez wątpienia znajdują się wśród nich zarówno "Państwo Zientarscy" jak również zniesiona z anteny "Gastrofaza".

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 5

STOP VIVISECTION daje obywatelom Europy możliwość powiedzenia NIE eksperymentom na zwierzętach. Naciskamy na Komisję Europejską, by uchyliła dyrektywę 2010/63/UE w sprawie ochrony zwierząt wykorzystywanych do celów naukowych i przedstawiła nowy projekt, wykluczający eksperymenty na zwierzętach. Do 31 października 2013 musimy zebrać 220 000 ! Podpisy należy składać wyłącznie poprzez stronę http://www.stopvivisection.eu/pl

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 142

Petycja dotycząca budowy SKATEPARKU z torem do jazdy fitness i szybkiej na rolkach

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 803

Do Wszystkich zainteresowanych losem Wykluczonych Opiekunów i ich podopiecznych.

Stworzone przez: , Ruda Śląska dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 226

My wierni kibice Polskiej Reprezentacji Siatkówki nie chcemy zmiany naszego selekcjonera Andrei Anastasiego.

Stworzone przez: , Wałbrzych dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 24

Dlaczego mamy płacić z polskich podatków na utrzymanie stacji TV Polonia? Stwórzmy nową, prywatną stację telewizyjną dla Polonii przez Polonię.

Stworzone przez: , Bolesławiec dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję