Lista wszystkich petycji (487)
Wyniki od 341 do 350

Liczba podpisów pod petycją: 1

Budowa Sygnalizacji świetlnej Na skrzyżowaniu Szosy Chełmińskiej ze Słoneczną-zwiększenie bezpieczeństwa

Stworzone przez: , Toruń dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Nastał czas, w którym zamiast ''Dzień dobry'', pytamy się siebie nawzajem ''czy jest może nowe W.A.D.A.Z.''. Niestety mimo tylu dni czekania, wciąż nie pojawia się kolejna część, dlatego powstałą ta petycja.

Stworzone przez: , Miejscowość dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 27

Wszyscy wiemy jaką wielką szkodę wywołuje znany wszystkim z rzygania oraz z mówienia głupot na filmikach - Karol Dąbrowski. Apelujemy o usunięcie jego kanału z YouTube - koniec z rzyganiem na filmikach i biseksualnych lesbijek!

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 18

Petycja dotyczy występu młodego 24 letniego wokalisty z Ząbkowic Śląskich. Jest to niezwykle uzdolniona osoba. Apelujemy o występ Radka na dniach Rudy Śląskiej w 2017 .

Stworzone przez: , Ruda Śląska dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 309

Mamy dość obecności Kuby Wojewódzkiego i jego konkubiny Renaty Kaczoruk w reklamie sieci telefonii Play.

Liczba podpisów pod petycją: 3573

Sprzeciwiamy się ustaleniom zawartym w projekcie ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych, który to projekt zakłada, iż diagnosta laboratoryjny ze specjalizacją miałby zarabiać tyle co lekarz bez specjalizacji.

bla bla bla

Stworzone przez: , Boźnia I Harcegowina dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 13

Sprzeciwiamy się porozumieniu TTIP jak i CETA, które stworzą możliwość dostarczania na polski rynek taniej i genetycznie modyfikowanej żywności. Porozumienia zniszczą polski rynek i rzemiosło, pozbawią środków do życia miliony obywateli RP oraz doprowadzą do obniżenia dochodów państwa pochodzących z podatku. Podpisanie powyższych porozumień będzie dokonane wbrew art. 146 § 4 i § 7 Konstytucji RP, gdyż powinno być poprzedzone referendum narodowym

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Z powodu tego czego wszyscy jesteśmy świadkami: jakości gry, pomysłowości, taktyki, schematów i celowości gry - których nie ma - wnosimy o natychmiastowe usuniecie trenera Legii Warszawa.

Liczba podpisów pod petycją: 1

Mówimy stanowcze NIE dla podkładu muzycznego podczas audycji NIEZATAPIALNI.

Stworzone przez: , Pacanów dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję