Lista wszystkich petycji (391)
Wyniki od 341 do 350

Liczba podpisów pod petycją: 219

Zamierzamy złożyć Prezydentowmi Miasta Białystok protest poparty listą podpisów popierających wstrzymanie radykalnych zmian w Parku i Reserwaci e Zwierzynieckim a przede wszystkim wstrzymjący założoną wycinkę drzew!

Stworzone przez: , Białystok dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 116

W małym mieście, w środku polski nie jest łatwo znaleźć fachowca z dużym doświadczeniem, zapałem do pracy i zrozumienia lokalnych realiów. Takim człowiekiem jest właśnie Krzysztof Szczygieł. Przy totalnym braku merytorycznych argumentów przemawiających za odwołaniem Krzysztofa Szczygła My niżej podpisani wyrażamy zaniepokojenie działaniami Prezydenta i apelujemy o rozwagę! Nie dzielmy i nie niszczmy tego co dobre!

Stworzone przez: , Skarżysko-Kamienna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Stworzone przez: , Skarżysko-Kamienna dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 17

Uważamy, że Jeronimo Martins Polska S.A. winien jest nam, mieszkańcom gminy Lesznowola, rzecz szalenie ważną, tj. zagwarantowanie bezpieczeństwa dla nas i dla naszych dzieci, tak abyśmy bezpiecznie docierali do sklepu Biedronka ...robili zakupy i z niego bezpiecznie wyjeżdżali. Będzie to obopólna korzyść.

Stworzone przez: , Lesznowola dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 52

Nie zgadzamy sie ze zwolnieniem Michała z Fabryki Formy w Galerii Mallwowa w Skórzewie na podstawie zarzutu który mu przedstawiono - prowadzenie ćwiczeń w podkoszulce.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 336

Petycja do Prezydenta RP o zawetowanie ustawy o górnictwie z dnia 15.01.2015 roku wraz z obywatelską propozycją zmiany sytuacji w górnictwie.

Stworzone przez: , Piekary Śląskie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 130

Wniosek nadania imienia Żołnierzy Wyklętych, rondu znajdującemu się przy moście w centrum Garwolina. Petycja mieszkańców Garwolina i powiatu garwolińskiego.

Stworzone przez: , Garwolin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Drodzy Wrocławianie, zwracam się z wielką prośbą do Was, pomóżcie nagłośnić, i rozwiązać problem popularnej "porodówki na Brochowie" !

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Petycja ma na celu, zwrócenie uwagi na źle działającą sieć akademicką na osiedlu UMK Bielany z powodu jej przeciążenia oraz podjęcia działań w celu jej modernizacji zapewniając w ten sposób wszystkim jej użytkownikom dostęp do internetu.

Stworzone przez: , Toruń dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 99

Petycja zbiera głosy i podpisy ludzi przeciwnych budowaniu pomników z symbolami religijnymi na poznańskiej Malcie. Malta to miejsce wypoczynku i rekreacji, a wszelkie symbole jednej religii sa powodem spięć. Miejscem kultu są świątynie, a nie spacerowniki. Podpisani tu nie zgadzają się z dyktatem jednej grupy religijnej co do urządzania życia całemu Poznaniowi.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję