Lista wszystkich petycji (487)
Wyniki od 331 do 340

Liczba podpisów pod petycją: 3

Petycja antymetalowa - only diamentowa krolowa.

Stworzone przez: , Toruń dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Jestem zdania, że projekt przedstawiony do konsultacji na stronie zdm: http://www.zdm.poznan.pl/projekty-drogowe.php?site=view&id=94 , a dalej konsultowany w poniedziałek 12 grudnia 2016r. nie zmienił się do postaci zadowalającej mieszkańców i użytkowników drogi ulicy Strzeszyńskiej. Uważam, że droga rowerowa (DDR) nie może przebiegać pod domami i firmami mieszkańców pod numerami 80-48.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Pojazdy budowlane o nie standardowych rozmiarach stwarzają zbyt duże ryzyko, żeby pomijać w ich zaopatrzeniu konieczność dodatkowego, poza lustrami, monitoringu tyłu pojazdu. Pomogłoby to uniknąć powtórzenia się zdarzeń jak te z 7 grudnia 2016 [ http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/smiertelny-wypadek-w-toruniu-koparka-potracila-25-letnie-dziecko/7e24t01 ]

Stworzone przez: , Toruń dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 419

Dyrektor Wydziału Oświaty i Wychowania w Lublinie wspólnie z innymi urzędnikami podjęła decyzję o likwidacji szkoły- obecnego Gimnazjum nr 9 w Lublinie. Urzędnicy nie zgadzają się aby Gimnazjum powróciło do korzeni i zostało przekształcone w samodzielną Szkołę Podstawową nr 9 w Lublinie im. cc majora Hieronima Dekutowskiego ps. "Zapora "

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 333

My mieszkańcy Zabrza sprzeciwiamy się projektowi miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego dzielnicy Maciejów w Zabrzu.

Stworzone przez: , Zabrze dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 559

To jest list rodziców, nauczycieli i innych osób, dla których jakość nauczania w Polsce jest bardzo ważna.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 10

24 listopada rada miasta Elbląg przegłosowali projekt uchwały dotyczący przystąpienia do sporządzania miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego kwartału zabudowy między ulicami Studzienną i Bednarską. Elbląska starówka rozwija się w prężnie, urząd miasta nie może narzekać na brak chętnych inwestorów którzy chcą budować zabudowę mieszkalną w tej lokalizacji skąd więc pomysł na budowę wielokondygnacyjnego parkingu w środku starego miasta ?

Stworzone przez: , Elbląg dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 23

Oświadczam, że droga dla rowerów w Puszczykowie przy ulicy Poznańskiej jest wytyczona w niebezpieczny sposób, a jazda po niej zagrażałaby mojemu bezpieczeństwu oraz zdrowiu. Jazda po niej jest podobnie groźna dla innych rowerzystów oraz pieszych, którzy zmuszeni są chodzić po chodniku z tą drogą.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 170

Pracownicy Falck zwracają się do Premier Beaty Szydło z petycją w sprawie zaprzestania procedowania zmian w ustawie o Ratownictwie Medycznym.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

Nie cchemy stonki w warszawie

Stworzone przez: , Mińsk dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję