Lista wszystkich petycji (391)
Wyniki od 331 do 340

Liczba podpisów pod petycją: 103

Chlelibyśmy skierować tą petycję do obecnego Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej, Rządu sprawującego obecnie władzę, kandydata na prezydenta Pana Andrzeja Dudy oraz do wszystkich partii opozycyjnych. Chcemy prosić Państwa o rozpisanie referendum w sprawie bardzo kontrowersyjnej i delikatnej - przyjmowaniu uchodźców, imigrantów z bliskiego wschodu szturmujących granice UE.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Mieszkańcy proszą o wykonanie nowej nawierzchni dróg osiedlowych: ul. Sandacza i ul. Kanałowej.

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 153

Popieram projekt utworzenia w Łowiczu przytuliska dla kotów. W przytulisku będą mogły przebywać czasowo kocięta szukające domów, koty porzucone, które nie radzą sobie na wolności, koty wymagające leczenia ( nie zarażające innych kotów), koty wymagające odkarmienia. W przytulisku koty będą przebywać tylko do momentu znalezienie im nowego domu. Z kotami, które potrzebują pomocy jest ogromny problem, ponieważ nie ma miejsca, w którym można je umieścić.

Stworzone przez: , Łowicz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 914

PETYCJA W SPRAWIE UTWORZENIA/PRZYWRÓCENIA PLAŻY MIEJSKIEJ PRZY BZURZE W OKOLICACH PARKU BŁONIA W ŁOWICZU

Stworzone przez: , Łowicz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

W związku z brakiem kompetencji pragniemy odwołać z funkcji Przewodniczącego Rady Miejskiej Leszka Czarzastego.

Stworzone przez: , Wołomin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 265

Prośba o sesję ciągłą na Wydziale Lekarskim

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 91

Petycja przeciwko podwyżce za wywóz śmieci.

Stworzone przez: , Gniew dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 14

Przywrócenie Smoczego Znawcy.

Stworzone przez: , Debno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 733

Petycja dotyczy uruchomienia oddziału urazowego i rehabilitacyjnego dla dzieci w tyskim szpitalu zarządzanym przez spółkę Megrez. W maju 2014 miasto Tychy stało się udziałowcem dawnego WSS nr 1 w Tychach. Obecnie udziały miasta to prawie 50% w samej spółce zarządzającej szpitalem. Dlatego Miasto Tychy ma znaczący wpływ na to, co się dzieje w dawnym WSS nr 1 w Tychach. Największą władzę w spółce ma Prezydent Tychów, jako przedstawiciel głównego udziałowca czyli miasta Tychy.

Stworzone przez: , Tychy dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 103

Powietrze w Polsce jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych w Europie. Jednak większość działań mających na celu poprawę tego stanu skierowana jest do ludności miast. Dlatego apelujemy do Prezes Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej o objęcie od 2016 roku programem KAWKA (Likwidacja niskiej emisji wspierająca wzrost efektywności energetycznej i rozwój rozproszonych odnawialnych źródeł energii) także obszarów wiejskich i włączenie do programu budownictwa jednorodzinnego.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję