Lista wszystkich petycji (568)
Wyniki od 21 do 30

Liczba podpisów pod petycją: 3

Zachowania kierujących, w relacji z bezpieczeństwem ruchu na odcinku A2 pomiędzy Strykowem a Warszawą są przerażające. Brak jakiejkolwiek reakcji na szereg trwożących krew w żyłach sytuacji drogowych sprawia wrażenie, że przedmiotowy odcinek drogi został wyjęty z jurysdykcji polskiego prawa i odbywa się na nim drogowa samowolka.

Liczba podpisów pod petycją: 2

Kaleta bezbek i bezmózg, wyrzucić go w cholere

Liczba podpisów pod petycją: 128

W imieniu branży turystycznej, pragniemy wyrazić nasze głębokie zaniepokojenie wobec planowanego przez rząd skrócenia okresu ferii zimowych przy jednoczesnym ograniczeniu działalności obiektów noclegowych.

Stworzone przez: , Tomaszów Mazowiecki dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

oddajcie moda dla sziszu

Stworzone przez: , Mieszkam W Pitulic Tam Gdzie 1 Dom 7 Ulic dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 39

Projekt „passFinder” został stworzony w celu aktywnego wyszukiwania wykradzionych loginów oraz haseł polskich użytkowników poczty mailowej.

Stworzone przez: , Szczecin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

wkurwia mnie

Liczba podpisów pod petycją: 20

My mieszkańcy Starej Rzeki, Tlenia, Osia, okolicznych miejscowiści oraz turyści odwiedzający Gminę Osie zwracamy się z petycją do Dyrekcji Nadleśnictwa Osie o remont lub wymianę nawierzchni drogi łączącej Tleń ze Starą Rzeką,częściowo zwaną Kisówką. Droga nie była naprawiana od czasu przebudowy/remontu krótko po przejsciu pamiętnego tornada w 2012r i aktualnie znajduje się w fatalnym stanie.

Stworzone przez: , Osie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

Znana i szanowana firma Zott Polska Sp.z.o.o. ma w swoim asortymencie zniewagę w postaci galaretki o smaku agrestowym. W obawie o dobre imię jednej z najznakomitszych firm mleczarskich w Polsce apelujemy o zaprzestanie produkcji tego produktu, niegodnego sygnowaniem się imieniem tak wybitnej marki.

Stworzone przez: , Dywity dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Liczba podpisów pod petycją: 121

Dymisja prezesa Zarządu Wodociągów Chrzanowskich, obniżka pensji i spotkanie z mieszkańcami ws. planowanych podwyżek.

Stworzone przez: , Chrzanów dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję