Lista wszystkich petycji (388)
Wyniki od 21 do 30

Liczba podpisów pod petycją: 985

Z rosnącym zaniepokojeniem obserwujemy kolejne wypowiedzi uczestników gdańskiego życia publicznego, w których fałszowana jest historia Gdańska i Polski a historyczne odniesienia w całkowicie nieuprawniony sposób stosowane są do krytycznego opisu dzisiejszej rzeczywistości politycznej.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 31

Stworzone przez: , Łambinowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Doszło do skandalu... Kłamstwa adminek i niedotrzymane obietnice zaatakowały naszą grupę id środka... Ile to jeszcze będzie trwać?! Walczmy o narodowe czytanie "Córki Dziewicy"! Walczmy o prawa naszej grupy!

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 44

Petycja ma na celu wyrażenie sprzeciwu wobec uchylenia decyzji Rady Powiatu w sprawie zniesienia strefy ciszy na akwenach zbiorników zaporowych Tresna i Porąbka.

Stworzone przez: , Żywiec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 42

Zamordowany prezydent Gdańska ma zostać patronem skweru w Inowrocławiu. Prezydent Inowrocławia Ryszard Brejza chce w ten sposób uczcić zbliżającą się 30. rocznicę wyborów z 4 czerwca 1989 roku.

Stworzone przez: , Inowrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 919

Oczekujemy zmiany przepisow prawnych dotyczacych poslugiwania sie wykrywaczem metalu, dokladnej definicji zabytku i uproszczenia/ujednolicenia lub wycofania potrzeby pozwolen na poszukiwania od Wojewodzkiego Konserwatora Zabytkow.

Stworzone przez: , Łodz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

W związku z ogromnym zapyleniem miasta Pszów oraz szybką degradacją ulic, po których poruszają się setki ciężarówek dziennie, my niżej podpisani zwracamy się z żądaniem niezwłocznego podjęcia działań zapobiegających tym uciążliwościom.

Stworzone przez: , Pszów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 903

PO 18 latach istnienia zasłużona dla kultury polskiej Galeria Sztuki Współczesnej Biuro Wystaw Artystycznych w Olkuszu jest zagrożona likwidacją. Wszystkich naszych Przyjaciół prosimy o wsparcie naszych starań w walce o utrzymanie samodzielności Galerii BWA w Olkuszu!

Stworzone przez: , Olkusz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 617

Wspieramy komendanta KPP w Zawierciu, wobec którego KWP w Katowicach wszczął procedurę odwoławczą oraz 3 policjantów, wobec których wszczęto postępowanie dyscyplinarne. „Przewinienie” policjantów polega na tym, że zatrzymali oni obcokrajowca, który spowodował wypadek. W jego wyniku 27-letnia matka dwójki dzieci do dziś jest w śpiączce. Sąd uznał, że sprawca nie będzie aresztowany, a samo zatrzymanie było niezasadne. Skrytykował to w wewnętrznym dokumencie komendant. I za to ma zostać odwołany.

Stworzone przez: , Zawiercie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Przeprowadźmy test wiedzy o Unii i Europarlamencie dla wszystkich kandydatów do Parlamentu Europejskiego. Wyniki przeprowadzonego testu będą jawne i zapoznać się z nimi będzie mógł każdy wyborca. Sprawdźmy, kto chce zostać Europosłem, a komu zależy tylko na dobrze płatnym stołku. Podpisz petycje i powiedz SPRAWDZAM!

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję