Lista wszystkich petycji (362)
Wyniki od 21 do 30

Liczba podpisów pod petycją: 2

Petycja do Wójta i Radnych Gminy Nieporęt

Stworzone przez: , Nieporęt dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Żądamy natychmiastowego i jak najsurowszego ukarania morderców w białych kitlach ze Szpitala Miejskiego w Sosnowcu, którzy przez dziewięć godzin bezczynnie przyglądali się na SOR agonii p. Krzysztofa. Tacy ludzie nie mają prawa nazywać się lekarzami i nigdy więcej nie powinni wykonywać tego zawodu. Żądamy też natychmiastowego wyrzucenia na zbity pysk dyrektora tego szpitala, który po tej całej tragedii publicznie oświadczył (np. w waidomościach telewizyjnych), że "SOR działał normalnie".

Liczba podpisów pod petycją: 33

Niniejszy list ma na celu zwrócenie uwagi organów władzy samorządowej na narastające problemy na polu poziomu bezpieczeństwa w gminie Brzeg Dolny. Wskazując konkretne obszary wymagające poprawy i proponując sposoby na ich ulepszenie, pragniemy przyczynić się do poprawy sytuacji opisanej w treści niniejszego listu. Gorąco zachęcamy do podpisywania się i wyrażania poparcia dla tej inicjatywy, co może wymiernie przyczynić się do dalszego rozwoju naszej całej gminy.

Stworzone przez: , Brzeg Dolny dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Stworzone przez: , Brzeg Dolny dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 24

Koncepcja architektoniczna budowy Domu Kultury na skraju Parku Praskiego sięga 2004 r. Po raz kolejny ta idea powstania nowoczesnego obiektu powraca. Wg projektu Dom Kultury ma być wkomponowany w Park Praski. Od Placu Weteranów 1863 r. budynek miał być izolowany przez amfiteatr. Najważniejszym elementem ma być sala koncertowa na 600 miejsc, a decyzja o pozwoleniu na budowę została wydana w 2010 r. Jednak ta oczekiwana przez wielu Prażan inwestycja nie mogła doczekać się fazy realizacji.

Liczba podpisów pod petycją: 681

Apelujemy o utworzenie zespołu szkolno-przedszkolnego w rejonie ul. Krzyżówki/Łopianowej na Żeraniu, gdzie ze względu na olbrzymią dynamikę zabudowy mieszkaniowej istnieje pilna potrzeba pozyskania terenu pod taką inwestycję i jej realizacja.

Liczba podpisów pod petycją: 26

Trwające prace w centrum Bochni to wyjątkowa okazja do poznania historii Bochni i trwałego uwypuklenia jej w tkance miejskiej. Spływające informacje dotyczące prac archeologicznych mocno zaniepokoiły pewną grupę mieszkańców, której nie jest obojętne dziedzictwo historyczne Miasta Soli, dlatego też postanowiono o skierowaniu do Przewodniczącego Rady Miasta i Burmistrza Bochni listu otwartego z apelem wszystkich podpisanych pod nim Bochnian.

Stworzone przez: , Bochnia dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Co tu pisać, zbieramy podpisy i czekamy

Stworzone przez: , Chujnik100 dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Dział 4 I 5 to zbyt dużo słówek żeby się nauczyć, a czas do sprawdzianu biegnie nieubłaganie.

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję