Lista wszystkich petycji (419)
Wyniki od 21 do 30

Liczba podpisów pod petycją: 37

Odcinek DW 152 Resko Płoty nie był remontowany od ponad 20 lat. stanowi jedyny dojazd z Reska do S6 Nawierzchnia drogi jest zniszczona ,popękana i pofałdowana. Fragmenty drogi zimą nie nadają się do użytku. W 2019r.doszło do kilku wypadków z obrażeniami .Wcześniej odnotowano wypadek śmiertelny. ZZDW w Koszalinie nie planuje przebudowy drogi.

Stworzone przez: , Resko dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4651

Petycja dotyczy zmian organizacyjnych usprawniających działanie jednostek organizacyjnych w Krajowej Administracji Skarbowej poprzez umożliwienie urzędnikom lepszego przygotowania się do obsługi interesantów i wykonywania bieżących zadań.

Stworzone przez: , Radom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 710

Drodzy Kierowcy, Rowerzyści i Piesi z całego Kraju! Mając na uwadze ostatnie bolesne i tragiczne w skutkach wydarzenia, które miały miejsca na drodze wojewódzkiej, w trosce o bezpieczeństwo mieszkańców miasta i gminy Jabłonowo Pom. i pozostałych uczestników ruchu drogowego oraz biorąc pod uwagę stan techniczny drogi wojewódzkiej nr 543 łączącej Paparzyn (DK55) z Tywolą (DK15), zwracam się z uprzejmą prośbą o składanie podpisów pod petycją w sprawie wykonania remontu ww. drogi.

Stworzone przez: , Jabłonowo Pomorskie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 5

Apelujemy bez względu na sympatie do Kamila Lenieszewskiego. Dalsze tolerowanie i pozwalanie uczestnikom na niewybredne komentarze jest dla nas widzów jednoznaczne z przyzwoleniem na hejt wobec człowieka.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2127

Zwracamy się do Pani Dyrektor oraz Pana Ministra z prośbą o wznowienie negocjacji z właścicielem NZOZ Prima-Med w Dopiewcu celem wypracowania kompromisu satysfakcjonującego obie strony, a przede wszystkim gwarantującego bezpieczeństwo zdrowotne kilkudziesięciu tysiącom świadczeniobiorców.

Stworzone przez: , Dopiewiec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Rabbi Eliahu jest to żyd polskiego pochodzenia który ma rozpoznawalny kanał na znanym serwisie youtube. Kanał rabiego: https://www.youtube.com/channel/UCbgh_tlAWh1lcfl4Z41hSJw

Stworzone przez: , Płońsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Petycja w sprawie powstrzymania specustawy górniczej, która jest niezgodna z prawem krajowym, unijnym i międzynarodowym.

Stworzone przez: , Imielin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 253

W grudniu 2018 r Krajowy Zjazd Diagnostów Laboratoryjnych wybrał nowe władze. Środowisko diagnostów laboratoryjnych wiązało z tym faktem wielkie nadzieje. Dlatego jest dla naszego środowiska wielkim zaskoczeniem, że dochodzi aktualnie do nieprawidłowości w działaniach KRDL. Fakty te wymagają wyjaśnień.

Stworzone przez: , Radom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 87

Ławka jest w centralnym miejscu Gołonoga i służy do alkoholowych libacji pobliskiej żulernii.

Stworzone przez: , Dąbrowa Górnicza dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 186

Propozycja budowy skateparku dla dzieci i młodzieży która jeździ na deskorolkach, hulajnogach i rolkach.

Stworzone przez: , Czarny Dunajec dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję