Lista wszystkich petycji (546)
Wyniki od 11 do 20

Liczba podpisów pod petycją: 1

Jako że na miejscu Tesco w Gdyni na Karwinach ma powstać Leroy Merlin, apeluję o zmiany nazwy obecnego przystanku na jedyną słuszną

Stworzone przez: , Gdynia dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Zaapelujmy do sumienia rządzących Polską, aby nie pozwolili na rozprzestrzenianie się COVID-19 na terenie lasów państwowych i publicznych parków. Na przykładzie wiosennych ograniczeń we wstępie do tych obiektów, można było zauważyć spadek zachorowań i polepszenie sytuacji w kraju.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 35

W związku z nagminnym łamaniem przez kierowców prędkości maksymalnej w obrębie ulic Jesionowej plus ulice poprzeczne, objętych znakiem D-40, zwracamy się z prośbą o zakup i montaż radarowego wyświetlacza prędkości w pasie drogi Jesionowej oraz montaż dodatkowych znaków "ZWOLNIJ NA ULICY SĄ DZIECI".

Stworzone przez: , Magdalenka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Odebranie obywatelstwa Alicji Paszkowskiej oraz deportacja

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 678

List otwarty do Prezesa Fundacji Pana Jerzeo Owsiaka, który zawiera prośbę o pomoc, w uzyskaniu dofinansowania zakupu sprzętu do drenażu oskrzeli, chorych na Mukowiscydozę o nazwie "SIMEOX"

Stworzone przez: , Kałuszyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 179

WNIOSEK Członków stowarzyszenia Kętrzyński Klub Sportowy „Granica” o zapewnienie transparentnego sposobu finansowania działalności stowarzyszenia ze środków budżetowych Gminy Miejskiej Kętrzyn w roku 2021.

Stworzone przez: , Kętrzyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 123

W dniu 8 października 2020 r. na forum grupy "BO JAK NIE MY TO KTO lokalna grupa wsparcia SIEPRAW i okolica" padł pomysł zorganizowania w naszej gminie, śladem innych sąsiednich gmin, pojemnika przeznaczonego do zbierania zakrętek, które byłyby sprzedawane, a uzyskane ze sprzedaży środki przeznaczane na bieżące cele charytatywne. Pomysł ten cieszył się sporym zainteresowaniem ze strony mieszkańców, dlatego też postanowiliśmy zainteresować nim Urząd Gminy Siepraw.

Stworzone przez: , Zakliczyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 49

Apel do Prezydenta Miasta Siemianowice Śląskie - Pana Rafała Piecha, w sprawie podjęcia działań, mających na celu zabezpieczenie i godne wyeksponowanie pozostałości po dawnej bramie siemianowickiej kopalni "Richter".

Stworzone przez: , Siemianowice Śląskie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 67

List poparcia pracownic i pracowników dla działań studentek/ów wyrażającym sprzeciw wobec łamaniu podstawowych praw człowieka, jak prawa reprodukcyjne kobiet, przez obecne władze Polski.

Stworzone przez: , Wroclaw dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 44

List Otwarty Do Jego Magnificencji Prof. dr hab. Alojzego Nowaka Z prośbą o nierozliczanie studentów z nieobecności na zajęciach w dniu 28.10.2020r.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję