Lista wszystkich petycji (511)
Wyniki od 11 do 20

Liczba podpisów pod petycją: 205

Komietet Społeczny PIwniczna Zdrój wraz z Rytrem, Barcicami oraz slowackim Mniszkiem zbiera podpisy przeciwko projektowanym pseudo obodnicom Piwnicznej Zdrój. Nie dajmy zniszczyć naszych Zdrojow i turystyki w Dolinie Popradu. Każdy mieszkaniec , turysta i kuracjusz , wszyscy z calego kraju i z zagranicy mogą złożyć swój podpis pod stanowczym NIe dla tirów w naszej dolinie.

Stworzone przez: , Piwniczna Zdrój dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 978

14 sierpnia polscy harcerze z ZHP oraz ukraińska młodzież z banderowskiego Płasta organizują wspólną „apolityczną” i zakłamująca historię akcję, mającą jak najbardziej polityczny cel. Musimy podjąć kroki aby zakończyć działalność organizacji, która propaguje banderyzm na Ukrainie i czci morderców i ideologów ukraińskiego ludobójstwa na narodzie polskim na Wołyniu i w Małopolsce Wschodniej w latach 1939-1947!!!

Stworzone przez: , Opole dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

Petycja o odwołanie Joanny Lichockiej z Komisji Kultury, która to afiszuje wulgarne gesty, podczas wykonywania zawodu jako jedna z wyżej postawionych osób w państwie w czasie obrad sejmowych. Nie zgadzamy się na to, by ktoś kto nie ma kultury w sobie, zajmował stanowisko ZA PUBLICZNE PIENIĄDZE, promując swoim wizerunkiem inne wartości niż nazwa komisji.

Stworzone przez: , Ełk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 122

Apel uczniów w sprawie nominacji na dyrektora Zespołu Państwowych Szkół Muzycznych im. Fryderyka Chopina w Warszawie.

Liczba podpisów pod petycją: 2

Liczba podpisów pod petycją: 1

Kwadratowa Masakra to serwer łączący youtuberów/streamerów. My jako widzowie apelujemy o usunięcie osoby która stanowi główny problem w przyjemnym oglądaniu kwadratowej.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 659

Działając w imieniu swoim jak i wszystkich podpisanych usługodawców ślubnych oraz przyszłych par młodych planujących wesele, chcemy wyrazić swoje stanowisko wobec planów wprowadzenia restrykcji dotyczących organizacji wesel.

Stworzone przez: , Knurów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 121

Prosimy o podpisanie petycji wszystkich, którzy sprzeciwiają się budowie ogromnej fermy drobiu w pobliżu jeziora Kłeckiego, zaraz za rzeczką Mała Wełna. Ochrońmy tereny zielone, zwierzęta, zadbajmy o jezioro Kłeckie, żebyśmy mieli gdzie spędzać wolny czas.

Stworzone przez: , Kłecko dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

Afera "maseczkowa", afera "respiratorowa", zamknięcie ludzi w domach i zrujnowanie gospodarki sprzeczne decyzje, wprowadzanie obostrzeń łamiących wolność obywateli, wprowadzanie drakońskich kar za niezasłanianie ust i nosa. Próby nasyłania represyjnych służb na gości weselnych i klientów sklepów.

Stworzone przez: , Ostróda dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1339

Sprzeciwiamy się ponownemu lockdownowi w Polsce.

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję