Lista wszystkich petycji (445)
Wyniki od 11 do 20

Liczba podpisów pod petycją: 1

Obecnie nie można podpisywać e-Deklaracji Profilem Zaufanym - trzeba mieć płatny kwalifikowany elektroniczny lub dla osób fizycznych możliwe jest ewentualnie podpisanie kwotą przychodu z poprzedniego roku. Profil Zaufany ma coraz więcej zastosowań - można np. w ten sposób podpisywać e-sprawozdania finansowe, zalogować się do ZUS, wysłać pismo do urzędu i wiele innych. Naturalnym rozwojem byłoby udostępnienie możliwości podpisywania e-Deklaracji przez Profil Zaufany.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 131

32 tysiące świń 350m od domów zniszczy życie mieszkańców, środowisko naturalne, emisja odorantów i substancji chemicznych to cała tablica mendelejewa, gnojowica przy tej ilości będzie lała się strumieniami. Taka inwestycja nie może powstać tak blisko domów.

Stworzone przez: , Radymno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

To apel publiczny o zaprzestanie działalności wokalnej Tomasza Jąkalskiego.

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 231

Jeżeli nie chcesz musieć spędzać wielu minut każdego dnia wracając do domu w godzinach popołudniowego szczytu, albo po prostu zależy Ci na dobrej jakości powietrza w naszym mieście, proszę podpisz tę petycję. W łatwy sposób możemy sprawić, że ruch w okolicach mostu nad Bugiem stanie się płynniejszy, a czas stracony w korkach w tej częsi miasta- ograniczony do minimum!

Stworzone przez: , Wyszków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1399

Petycja do Pomorskiego Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków o odbudowie Gdańskiego Dworu (Danziger Hof). Jest prośbą w imieniu gdańszczan oraz wszystkich pragnących przywrócić piękno Staremu Gdańskowi.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 17

Chciałabym żebyśmy wszyscy wspólnymi siłami choć trochę pomogli chorym dzieciom i ich rodzicom, przyczynili się do powstania "domu ", w którym będzie można i nam-zdrowym- nieść pomoc "Dzieci Dzieciom"

Stworzone przez: , Gorzów Wielkopolski dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 113

My, obywatele Rzeczpospolitej Polskiej nie zgadzamy się na kłamstwa i oszczerstwa wobec demokratycznie wybranego Marszałka Tomasza Grodzkiego. Dlatego podpisujemy tę petycję, aby wrazić poparcie dla Marszałka i wyrazić sprzeciw wobec kampanii nienawiści prowadzonej przez rządzących i media tzw. "publiczne".

Stworzone przez: , Szczecin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Rozpoczynamy akcję #MuremZaGrodzkim ‼️ Cały czas obserwujemy nieustanne fale hejtu wylewające się na Marszałka Grodzkiego. Polityczna nagonka nakręcana jest przez media, szczególnie te rządowe, zwane już coraz rzadziej publicznymi. Stosowanie tego typu technik dla zniesławienia dobrego imienia Marszałka Senatu jest przerażające. Tak duża obława nie powinna mieć miejsca wobec nikogo, w szczególności w demokratycznym państwie prawa.

Stworzone przez: , Szczecin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 150

My właściciele, sympatycy i przeciwnicy psów zwracamy się z petycją utworzenia na terenie miasta Ożarów Mazowiecki ogrodzonych i zalegalizowanych wybiegów dla psów

Stworzone przez: , Ożarów Mazowiecki dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 126

Protest przeciw budowie ferm drobiu Michalak, 16 kurników w których jednorazowa obsada 1 180 300 szt , na pograniczu Kowalewa . Baranówek , obręb Nowa Wieś działki nr 6/2, 7 , 8.

Stworzone przez: , Kowalew dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję