Lista wszystkich petycji (419)
Wyniki od 11 do 20

Liczba podpisów pod petycją: 77

Apelujemy do Pana Prezydenta oraz Radnych m.st. Warszawy o wstrzymanie planowanej podwyżki opłat za odbiór odpadów komunalnych w m.st. Warszawie mającej obowiązywać od lutego 2020r. i pilne przeprowadzenie konsultacji społecznych z mieszkańcami w ww. zakresie. Przedstawione propozycje wzrostu opłat nad którymi ma się pochylić Rada m. st. Warszawy na najbliższej sesji w naszej ocenie są zbyt drastyczne i niesprawiedliwe społecznie.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

Zwracamy się z prośbą o poparcie wniosku do Burmistrza o zwiększenie oferty dyżurów wakacyjnych w węgrowskich przedszkolach! Podpisanie wniosku jest wyrazem solidarności z tymi rodzicami, którzy potrzebują bardziej elastycznego systemu umożliwiającemu im skoordynowanie swoich urlopów z wakacjami dzieci.

Stworzone przez: , Węgrów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Apelujemy o otworzenie bramy w parku miejskim w Siedlcach

Stworzone przez: , Siedlce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 14

Zmiana w harmonogramie zajęć. Poświęcenie więcej czasu na "Frameworki na podstawie Spring".

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 5

Teren planowanego Parku Janowskiego znajduje się przy nowym osiedlu Cedrowa, pomiędzy ulicami Mikołowską i Jodłową. Jest porośnięty starymi drzewami i ma naturalne przedepty. Po niewielkich nakładach może służyć mieszkańcom jako Park Janowski obejmujący zarówno istniejące tereny sportowe, plac zabaw jak i zadrzewiony skwer dający schronienie w upalne dni. Obszar ten stanowi naturalne uzupełnienie i powiększenie istniejącego terenu rekreacyjnego i sportowego.

Stworzone przez: , Mysłowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 30

W związku z bytowaniem Wydry europejskiej nad stawem w Kościelcu, apelujemy do władz Miasta Chrzanowa o podjęcie adekwatnych kroków mających na celu ochronę tego stanowiska.

Stworzone przez: , Pogorzyce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 23

Petycja do Burmistrza Wieliczki w sprawie uwzględnienia miejscowości Janowice w programie realizującym Projekt z Wielickiego Funduszu Spójności

Stworzone przez: , Wieliczka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Podarujmy Pani Urszuli Dudziak cysternę nasienia.

Stworzone przez: , Kolemczyce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 218

My, mieszkańcy miasta Krakowa, zwracamy się do Prezydenta Miasta Krakowa - Jacka Majchrowskiego, Rady Miasta Krakowa oraz Agencji Mienia Wojskowego, o porozumienie! Chcemy Nowego Parku Miejskiego na działce 167/57 obręb II Krowodrza - będącej w zarządzaniu Gminy Miejskiej Kraków - oraz na działkach przylegających - o oznaczeniu ZP2 w planie zagospodarowania przestrzennego obszaru „Rejon Fortu Bronowice” - będących w zarządzaniu Agencji Mienia Wojskowego.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1155

W dniu 18 października 2019r. senat zatwierdził niekorzystne zmiany wprowadzone przez Sejm. Stowarzyszenie wystąpi do Prezydenta RP o zawetowanie tej niekorzystnej dla rodziców dzieci niepełnosprawnych ustawy. Prosimy również o podpisywanie i udostępnianie petycji . Tylko razem ,możemy więcej osiągnąć !!!

Stworzone przez: , Andrychów dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję