Lista wszystkich petycji (388)
Wyniki od 11 do 20

Liczba podpisów pod petycją: 65

Ulica Lubańska w Bolesławcu to miejsce, gdzie wąski chodnik, brak barierek, brak ścieżki rowerowej, przejście dla pieszych na zakręcie i ciągłe przekraczanie prędkości przez pojazdy powodują, że spacer w tym miejscu jest bardzo niebezpieczny. Apelujemy do władz Miasta Bolesławiec i Powiatu Bolesławieckiego o szybkie działanie.

Stworzone przez: , Boleslawiec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Wrze w magazynach Amazon w całej Europie. Walczymy o wyższą pensję, niższe normy i większą stabilność zatrudnienia. Mamy zielony badż. Pracujemy dla Amazon przez Randstad lub Adecco. Popieramy postulaty pracownicze i mamy dość wyzysku. Podpisz petycję, przekaż znajomym! (Niebieskie badże podpisują się w głosowaniu na stronie referendum.ozzip.pl)

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Pomóżmy Beacie Szydło osiągnąć to, co się jej należy!

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Zgłaszamy sie z oficjalną prośbą do włodarzy Texaco Racing Team by Kuwejt (zwany Qbx) wystąpił w kolejnym sezonie ACL w Kuwecie pomalowanej w barwy Texaco.

Stworzone przez: , Bydgoszcz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 5

Drodzy państwo chciałbym zaapelować do wszystkich mieszkańców powiatu włocławskiego którzy przemieszczają się na drodze krajowej DK91 pomiędzy Kowalem a Włocławkiem o podpisanie petycji w sprawie postawienia siatek/płotów aby oddzielić zwierzynę leśną od drogi aby polepszyć bezpieczeństwo jazdy.

Stworzone przez: , Kowal dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

Apelujemy o odwołanie o. Mariana Puchała OMI z funkcji Superiora Klasztoru Ojców Oblatów na Świętym Krzyżu. Jest to osoba, która nie pasuje do tego miejsca i nie nadaje się do pełnienia tej funkcji. Dąży do tego by zamknąć klasztor dla pielgrzymów, zaprzestania spotkań religijnych, które co roku przyciągały do tego wyjątkowego miejsca wiele ludzi. Dla dobra tego miejsca apelujemy o to by każdy z Państwa, komu nie jest obojętny los tego miejsca podpisał się pod tą petycją.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 158

Petycja kierowana do Prezydenta Miasta Szczecin oraz Rady Miasta Szczecin o wybudowanie krytego basenu przy Szkole Podstawowej nr 74 przy ul. Seledynowej 50 na osiedlu Bukowe-Klęskowo w Szczecinie.

Stworzone przez: , Szczecin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 181

Prosimy o podpisanie petycji do Prezydenta Miasta Bydgoszczy Pana Rafała Bruskiego . Zapadła decyzja o likwidacji kwiaciarni przy pl. Wolności. Wszyscy którzy nam dobrze zycza podpisujcie udostepniajcie i trzymajcie kciuki zebysmy postaly Wasze Kwiaciarki

Stworzone przez: , Bydgoszcz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 189

po zmianie art 209 kk w 2017 nadal w ponad 70 % pistepowania wobec dłuzników alimentacyjnych są umarzane. Wynika to z nieścisłości interpretacyjnych , które nalezy doprecyzować

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 19

Petycja do Burmistrza Miasta Miłomłyn Stanisława Siwkowskiego o podjęcie działań w sprawie powtarzających się od kilku lat przerw w dostawie wody w miejscowościach Liksajny, Winiec, Majdany Wielkie i Skarpa.

Stworzone przez: , Miłomłyn dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję