Lista wszystkich petycji (487)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 22

My niżej podpisani użytkownicy DK-78 reprezentowani przez Wojciecha Zontek, zamieszkałego przy ul. Wiosennej 113, 42-622 Świerklaniec, składamy petycję o pilną interwencję i podjęcie działań zmierzających do zainstalowania sygnalizacji świetlnej przy przejściach dla pieszych w ciągu drogi krajowej DK78 ul. Tarnogórskiej w Świerklańcu w miejscu skrzyżowań z ul. Wiosenną i ul. Stabińskiego oraz ul. Damrota i ul. Miarki .

Stworzone przez: , Świerklaniec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 135

Składamy petycję o pilną interwencję i podjęcie działań zmierzających do zainstalowania sygnalizacji świetlnej przy przejściach dla pieszych w ciągu drogi krajowej DK78 ul. Tarnogórskiej w Świerklańcu w miejscu skrzyżowań z ul. Wiosenną i ul. Stabińskiego oraz ul. Damrota i ul. Miarki . Przejścia dla pieszych w rejonie ul. Wiosennej/Stabińskiego czy też ul. Damrota/Miarki stanowią jedyną drogę dla mieszkańców do centrum miejscowości.

Stworzone przez: , Świerklaniec dnia:

Ban dla Koluga

Liczba podpisów pod petycją: 1

W związku z brakiem sensownych kandydatów do wyboru, domagamy się natychmiastowego ustanowienia Dr. Szumigajowego naczelnym wodzem Państwa.

Liczba podpisów pod petycją: 2

No tak jest

Liczba podpisów pod petycją: 541

SOS dla zamku w Besiekierach i mieszkańców okolicznych wsi! • zabytkowy zamek w Besiekierach w niebezpieczeństwie, • składowisko odpadów, • kolejna przemysłowa hodowla zwierząt na mięso, • zdrowie społeczności lokalnej, To wszystko jest realnym zagrożeniem jeśli Rada Gminy Grabów podejmie uchwałę zatwierdzającą Studium do Planu Zagospodarowania Przestrzennego.

Stworzone przez: , Grabów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Ten gość to kompletne nieporozumienie. Petycja kierowana do trenera Probierza, nie wiem dlaczego nie widzi on tego, co my zauwazamy od miesięcy- DIMUN TO PORAZKA.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

chce zeby andrzej sobie wygolil kreche na brwiach jak w 2012

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

JAN PAWEŁ 2 MNIE ZGWAŁCIŁ W ODBYT

Stworzone przez: , Wadowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 807

Niniejszym żądamy natychmiastowego uchylenia wyroku skazującego pozbawienia wolności Pana Adolfa Kudlińskiego gdyż podstawa na której Pan Adam został skazany jest haniebną. Zachowanie Pana Adama było szlachetne i godne pochwaly który stanął w obronie pokrzywdzonych ludzi których zaatakowali niektórzy ludzie Rumuńskiego pochodzenia. Żądamy aby sprawę ponownie zbadała niezależna prokuratura gdyż zachodzi domniemaniem że wyrok mógł zapaść pod wpływem zmowy niektórych instytucji i/lub ludzi.

Stworzone przez: , Jabłonka dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję