Lista wszystkich petycji (471)
Wyniki od 1 do 10

Witam. Dosyc tego. Ile mozna? Koniec z NISZCZYCIELAMI! PODPISZ PETYCJE DZIS

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 110

Zgoda na przystąpienia do egzaminu z języka łacińskiego w dniu 3 czerwca 2020 roku.

Stworzone przez: , Białystok dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 8

Nasza petycja ma na celu zwróceniu uwagi wszelkich władz na otaczający nas problem. Jesteśmy otoczeni bezsensem i głupotą każdego dnia naszego życia. I wszyscy jesteśmy ofiarami. Musimy się zjednoczyć i sprawić by nasze głosy stały się słyszalne. Udostępniajcie i szerzcie zasięgi! RAZEM jesteśmy w stanie to zmienić!

Stworzone przez: , Tojestbezsensu dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 84

Wniosek do MZ o wypłacanie dodatków za opiekę nad pacjentami podejrzanymi lub z rozpoznanym zakażeniem COVID-19

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Obecna sytuacja społeczno-polityczna rodzi wiele konfliktów i burzliwych dyskusji. Politycy, eksperci, publicyści wszystkich stron zaczynają używać coraz jaskrawszego języka, próbując na różne sposoby opisać obecną sytuacje w Polsce. Niestety coraz częściej analogie i próby diagnozy rzeczywistości społecznej używane są bezrefleksyjnie, uderzając nie tyle w przeciwną opcje polityczną, a całe grupy społeczne, nie mające nic wspólnego ze sporami politycznymi.

Stworzone przez: , Sopot dnia:

jebac cwela

Stworzone przez: , Benicia dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

W dniach 5-7.05 trwa posiedzenie Sejmu, w czasie którego zaważą się losy głosowania korespondencyjnego, jakie obecna władza chce, z naruszeniem konstytucji, kodeksów i regulaminów zorganizować w miejsce wyborów na Prezydenta RP. Powinnością zawodową posła jest uczestniczenie w obradach posiedzeń Sejmu i głosowaniach, zwłaszcza tak kluczowych dla losów naszego kraju. APELUJEMY O PUNKTUALNE STAWIENNICTWO I OBECNOŚĆ NA POSIEDZENIACH SEJMU 6-TEGO I 7-EGO MAJA 2020 R. WSZYSTKICH POSŁÓW OPOZYCJI.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

dot. FNAF (Five Nights at Freddy's)

Stworzone przez: , Bytom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Szanowny Panie Ministrze Zdrowia Łukaszu Szumowski Konstytucja RP stanowi w art. 14: „Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność prasy i innych środków społecznego przekazu”. Już samo ujęcie wolności prasy w najwyższym akcie prawnym obowiązującym w Polsce świadczy o wadze, jaką ustawodawca przywiązuje do tej kwestii.

Stworzone przez: , Las Palmas dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 764

Petycja uczniów klas ósmych do Pana Ministra Dariusza Piontokowskiego o odwołanie egzaminów ósmoklasisty.

Stworzone przez: , Trzebieszów dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję