Lista wszystkich petycji (857)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

Nikt ich nie widział, wszyscy słyszeli, gdzie są, kiedy się pokażą, jak wyglądają? ŻĄDAMY okazania insygniów władzy, które zostały zakupione za NASZE - PUBLICZNE pieniądze.

Stworzone przez: , Suwałki dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Petycja Do Pana Prezydenta Miasta Gliwice Adama Neumanna o przeniesienie kapitału publicznego i kont do banku polskiego

Liczba podpisów pod petycją: 33

W czerwcu 2022 będzie uchwalany przez Radę Miasta Krakowa regulamin Parku Zakrzówek. Projekt regulaminu przewiduje całkowity zakaz wchodzenia zwierząt do wody. Proponujemy wyznaczyć strefę dla osób z ich pupilami - spośród kilku tysięcy metrów linii brzegowej strefa zwierzaka liczyłaby raptem ok. 20 metrów ale byłaby zadowalającym kompromisem. Ponadto liczymy, że wyznaczenie strefy dozwolonego wchodzenia do wody dla płetwonurków zapobiegnie "opanowaniu" całego akwenu przez biznes nurkowy.

Liczba podpisów pod petycją: 1

Stop wyróżnianiu dzieci uchodźców, dlatego ten apel.

Stworzone przez: , Elblag dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

No bo co to za progi są?

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

to jakiś żart

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 810

Szanowny Panie Ministrze! Jako pacjenci nefrologiczni, pacjenci zagrożeni przewlekłą chorobą nerek (PChN), opiekunowie chorych na PChN i ich lekarze oraz pielęgniarki, zwracamy się do Ministra Zdrowia z apelem o działania, które mają na celu nie dopuścić do pogłębiania się kryzysu w dializoterapii, tj. metodzie leczenia ratującej codziennie życie 20 tys. Polaków.

Liczba podpisów pod petycją: 9

Wraz z osobami oszukanymi, pokrzywdzonymi i zastraszanymi przez A. Kuberek i A. Kluska którzy to organizują fikcyjne publiczne zbiórki pieniężne na rzecz pomocy chorym zwierzątom, których rozliczeń za te zbiórki nigdy nie było.

Stworzone przez: , Boża Wola dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Zostałem bezprawnie usunięty z pocztu członków ZKwP ujawniając próbę wyłudzenia łapówki w kwocie 20 tys. zł, podrobienie mojego podpisu, oraz wiele innych nieprawidłowości związanych z działaniem oddziału ZKwP Zakopane. Przez przewodniczącego odziału zostałem pomówiony oraz rozpowszechniono nieprawdziwe informacje na mój temat.

Stworzone przez: , Platerów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Zostałem bezprawnie usunięty z pocztu członków ZKwP ujawniając próbę wyłudzenia łapówki, podrobienie mojego podpisu, oraz wiele innych nieprawidłowości związanych z działaniem oddziału ZKwP Zakopane. Przez przewodniczącego odziału zostałem pomówiony, a moje psy bezprawnie zostały zawieszone, pomio, że suki są wybitnymi sukami: VA2 PL, SG1 PL, SG4 PL.

Stworzone przez: , Platerów dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję