Lista wszystkich petycji (282)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

Stworzone przez: , Kutno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Ja, jako Polak-katolik-patriota, NIE ZGADZAM się, abym musiał płacić za usługi seksualne prywatnie. W związku z tym, że nasz rząd bardzo dba o sprawy socjalne, apeluję do niego o utworzenie prostytucji publicznej w podobie NFZ - kto płaci składki, może skorzystać o każdej porze dnia i nocy.

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Oświetlenie pojazdu służy nie tylko umożliwieniu poruszania się po zmroku, ale także poinformowaniu że w zakresie wzroku (pieszego, innego kierowcy) porusza się pojazd. Do niedawna Ustawa Prawo o Ruchu Drogowym umożliwiała wykorzystanie w pojazdach jednego z dwóch kolorów świateł z przodu: białego lub żółtego selektywnego. Idea projektu to wprowadzenie zapisu że jednoślady powinny używać świateł przednich w kolorze żółtym selektywnym, a pozostałe pojazdy - białym.

Liczba podpisów pod petycją: 4

28 września 2018 r. z okazji XX-lecia Konfederacji Lewiatan ogłosiliśmy Manifest Lewiatana. Dokument został przyjęty podczas otwartego spotkania na Skwerze Kuracyjnym w Sopocie , prowadzonego przez Grażynę Torbicką. Tekst odczytali wiceprezydenci Konfederacji: Beata Stelmach i Macie j Witucki. Gorąco zachęcamy do zapoznania się z Manifestem i złożenia pod nim swojego podpisu.

Liczba podpisów pod petycją: 3

Denerwuje Was to, co się dzieje w polskim państwie? Ciągle te stare układy, starzy wyjadacze, to samo towarzystwo na partyjnych jedynkach... a młodzi nie mogą się w żaden sposób realizować. Proszę - podpiszcie petycję, o uchwalenie przepisów, aby politycy przechodzili na emeryturę tak jak sędziowie, czyli po 65 roku życia. To odświeży polską scenę polityczną, bo niektóre twarze oglądamy już zdecydowanie za długo!

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Prośba o zaskarżenie do Trybunału Konstytucyjnego Ustawy o Sądzie Najwyższym

Stworzone przez: , Dąbrowa Górnicza dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4231

Kawiarnia Dobra zatrudniająca osoby niepełnosprawne została zamknięta. My rodzice i przyjaciele dzieci niepełnosprawnych zwracamy się do Prezydenta Poznania - Pana Jacka Jaśkowiaka o wsparcie w znalezieniu atrakcyjnej lokalizacji dla Dobrej, żeby mogła wznowić działalność, rozwijać się i tworzyć miejsca pracy dla osób niepełnosprawnych.

Stworzone przez: , Kłobus dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 254

List otwarty w sprawie nieingerowania ze strony władz miasta w repertuar Festiwalu teatralnego "S/cena Wolności", organizowanego przez Nowy Teatr im. Witkacego w Słupsku.

Stworzone przez: , Słupsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Liczba podpisów pod petycją: 151

Apelujemy o pozostawienie papugi KoKo w spokoju.

Stworzone przez: , Płock dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję