Lista wszystkich petycji (266)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

To petycja skierowana do Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej o ochronę rodzin i dzieci.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

My wierni kibice reprezentacji Polski, błagamy prezesa TVP o odsunięcie Dariusza Szpakowskiego od komentowania meczów reprezentacji Polski, gdyż przynosi im pecha.

Stworzone przez: , Tomaszów Bolesławiecki dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 44

Ta petycja ma na celu uratowanie dwóch dzieci z niemieckiego jugendamtu małego Eryka Kosinskiego i 17 letniej Jsmeny Sary Rybickiej oraz uratowanie Kubusia Jankowskiego z Social Service.

Stworzone przez: , Wolfsburg dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Zwracamy się z prośbą o poparcie petycji do Rady Mediów Narodowych: #1złNaWolneMedia Nasze działanie ma na celu wzmocnienie mediów niekomercyjnych poprzez mechanizm niezależnego finansowania. Jedną z gwarancji wolności słowa i swobody wypowiedzi jest przejrzyste i transparentne finansowanie, oparte na zaufaniu pomiędzy nadawcą i odbiorcą. Postulowana przez nas formuła pozwoli na zbudowanie takiego mechanizmu, który zagwarantuje funkcjonowanie wolnego obiegu informacji.

Stworzone przez: , Wieruszów dnia:

asdasdasdasdasdasdasdasd

Stworzone przez: , Piekło dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

soldado dla mnie, czyli dla Jacobek

Stworzone przez: , Tak dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Mam ochotę na KFC ale nie mogę jechać ani zamówić bo mieszkam na Murckach, czy jestem jakiś gorszy bo chce tylko zjeść moje ulubione danie!

Stworzone przez: , Katowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Decyzją radnych V kadencji (20006-2010), iławska ulica, nosi imię mecenasa ludobójstwa, gloryfikatora Adolfa Hitlera – Andrzeja Szeptyckiego W związku z tym, przygotowaliśmy petycję, w której wnioskujemy o podjęcie inicjatywy uchwałodawczej w sprawie zmiany nazwy ulicy. Wszystkich Polaków prosimy o podpisanie się pod petycję i przekazanie jej swoim bliskim. Polskie ulice nie mogą upamiętniać mecenasów banderyzmu.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 30

W Człuchowie nie ma ulicy ani placu nazwanego imieniem Wielkiego Patrioty i Bohatera, jaki jest Rotmistrz Witold Pilecki. Proszę o Wasze podpisy pod tą Petycją , ponieważ miasto Człuchów jak i inne miasta w Polsce, powinno nadać jednej z ulic jego imię.

Stworzone przez: , Człuchów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 237

My mieszkańcy Płaszowa zwracamy się z wnioskiem do RD XIII o odebranie południowo-zachodniej części terenu miejskiego dzierżawionego przez Stowarzyszenie Klub Sportowy Płaszowianka i zagospodarowanie go w sposób zgodny z jego przeznaczeniem oraz pozwalający na wykorzystanie na potrzeby mieszkańców.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję