Lista wszystkich petycji (275)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 246

List otwarty w sprawie nieingerowania ze strony władz miasta w repertuar Festiwalu teatralnego "S/cena Wolności", organizowanego przez Nowy Teatr im. Witkacego w Słupsku.

Stworzone przez: , Słupsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Liczba podpisów pod petycją: 150

Apelujemy o pozostawienie papugi KoKo w spokoju.

Stworzone przez: , Płock dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 77

12 lipca br. oficjalnie ogłoszono terminy tegorocznych egzaminów końcowych. Do tej pory I termin zawsze był pod koniec września, a II termin poprawkowy - pod koniec października. Tym razem daty te znacząco się przesunęły: I termin został wyznaczony na 10.09 i 11.09 a II termin na 24.09.

Liczba podpisów pod petycją: 20

Was też irytuje nasz skatepark? Jest stary i zaniedbany więc przydałby się remont. Chodzi nam o: -nowe rampy (betonowe) -powiększenie go (jeżeli to możliwe) -zamiast kostki beton ponieważ źle się jeździ chociażby na hulajnodze lub deskorolce Podawajcie dalej! Może ktoś z urzędu gminy i miasta Nowe Skalmierzyce zobaczy ten post i się zainteresuje.

Stworzone przez: , Nowe Skalmierzyce dnia:

zakaaaz zakaz zakaz zakaz

Stworzone przez: , Cyganowo dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Zakaz puszczania i śpiewania cyganeczki janeczki i zosi na weselach i zabawach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 7

W związku z niebezpiecznymi sytuacjami oraz organizacją ruchu prowadzącą do powstawania zatorów w mieście, apelujemy do władz o wybudowanie rond na skrzyżowaniach ulic: Łukasiewicza/Geodetów, Wileńska/ Niepodległości/ Szosa jadowska.

Stworzone przez: , Wołomin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Stworzone przez: , Wołomin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

To petycja skierowana do Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej o ochronę rodzin i dzieci.

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję