Lista wszystkich petycji (685)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 4

jebac u kreskowane

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Stworzone przez: , Kielno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

Wydarzenia zaczynające się o 21:30 mają tendencję do gromadzenia na czas tylko niewielkiej części zaproszonych osób. Moim zdaniem dobrym pomysłem będzie przesunięcie tej części imprezy o 7 minut - dokładnie tyle czasu statystycznie potrzeba do zminimalizowania spóźnień.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Stowarzyszenie Wspólnie dla Rozwoju Huty Starej A: Wysypisko śmieci w Sobuczynie w chwili obecnej nie jest prowadzone w sposób prawidłowy. Podczas gromadzenia odpadów nie stosowana jest izolacja pozioma przez co groźne dla życia substancje zagrażają okolicznym mieszkańcom. Wraz z rozwojem wysypiska możemy zaobserwować jednocześnie znaczne pogorszenie stanu zdrowia mieszkańców (zwłaszcza na terenie Huty Starej A).

Stworzone przez: , Wrzosowa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Apelujemy o zmartwychwstanie orła oraz dostawę jaboli( jabol delivery)

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 14

Porozumienie dotyczące powołania radcy prawnego do reprezentowania właścicieli lokali mieszkalnych przy ulicy Cichej Łąki 6 i 8 wobec dewelopera Ancona sp. z o.o.

Stworzone przez: , Piaseczno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Po ostatnich podtopieniach Poznania wszyscy doszliśmy do wniosku, ze nasze miasto to prawie sam beton, a bedzie go jeszcze wiecej. Dlatego powstała ta petycja, potrzebujemy o wiele wiecej zieleni w Poznaniu. Zacznijmy od nowego parku, który bedzie mial charakter rozrywkowo- wypoczynkowy. Stop betonizacji Poznania

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 68

My kobiety mamy ugruntowane cnoty niewieście i wnosimy o przywrócenie idei KOBIECE WTORKI w Saunarium a Aquaparku. Podpisz i udostępnij! Dziękujemy za udział w naszej akcji.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 12

My kobiety mamy ugruntowane cnoty niewieście i prosimy władze Aquaparku, by przewróciły KOBIECE WTORKI w Saunarium. Jeśli się z nami zgadzasz podpisz petycję :)

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Petycja ma na celu skierowanie uwagi władz miasta na opuszczone, zaniedbane tereny po budowie bloków deweloperskich przy ulicy Miętowej w Środzie Wlkp.

Stworzone przez: , Środa Wlkp. dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję