Lista wszystkich petycji (494)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 5

Prosimy o podpisanie petycji wszystkich, którzy sprzeciwiają się budowie ogromnej fermy drobiu w pobliżu jeziora Kłeckiego, zaraz za rzeczką Mała Wełna. Ochrońmy tereny zielone, zwierzęta, zadbajmy o jezioro Kłeckie, żebyśmy mieli gdzie spędzać wolny czas.

Stworzone przez: , Kłecko dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Afera "maseczkowa", afera "respiratorowa", zamknięcie ludzi w domach i zrujnowanie gospodarki sprzeczne decyzje, wprowadzanie obostrzeń łamiących wolność obywateli, wprowadzanie drakońskich kar za niezasłanianie ust i nosa. Próby nasyłania represyjnych służb na gości weselnych i klientów sklepów.

Stworzone przez: , Ostróda dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 486

Sprzeciwiamy się ponownemu lockdownowi w Polsce.

Liczba podpisów pod petycją: 1048

Wyrażamy stanowczy sprzeciw wobec gwałtownym wzrostom opłat za śmieci. Przede wszystkim domagamy się zatrzymania podwyżek. W drugiej kolejności żądamy zwołania Okrągłego Stołu w sprawie przedstawienia planu długoterminowej polityki gospodarowania odpadami, budowy spalarni lub zakładu ekologicznego utylizowania odpadów i jeśli będzie to konieczne referendum, w którym mieszkańcy wypowiedzą się na temat szeroko rozumianej polityki śmieciowej w naszych gminach.

Stworzone przez: , Chrzanów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 102

Czy tego chcesz? Mieszkańcu Grajewa, regionu i Polaku, spraw, aby Twój głos był słyszalny! Powiedz NIE projektowi - w XXI wieku nie można już dłużej akceptować tego rodzaju nadużywającej i zanieczyszczającej hodowli.

Stworzone przez: , Ruda dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 156

Droga platformo Netflix, My, fani filmu "Nigdy w życiu", Leona Zakrzewskiego, niebiskich kopert otwieranych przez Judytę, marchewek w szklance i tego, że całował tak jak nie powinien prosimy uprzejmie platformę Netflix o udostępnienie filmu "Nigdy w życiu", by miliony fanów mogły zapłakać jeszcze raz w strugach deszczu na Świętokrzyskim. Z pozdrowieniami od redakcji, ROOBENS (Mateusz Ledwig) i fani Judyty

Liczba podpisów pod petycją: 81

Apelujemy o wznowienie działania wyciągu do nart wodnych i wakeboard'ingu w Ostródzie

Stworzone przez: , Ostróda dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 67

My niżej podpisani użytkownicy DK-78 reprezentowani przez Wojciecha Zontek, zamieszkałego przy ul. Wiosennej 113, 42-622 Świerklaniec, składamy petycję o pilną interwencję i podjęcie działań zmierzających do zainstalowania sygnalizacji świetlnej przy przejściach dla pieszych w ciągu drogi krajowej DK78 ul. Tarnogórskiej w Świerklańcu w miejscu skrzyżowań z ul. Wiosenną i ul. Stabińskiego oraz ul. Damrota i ul. Miarki .

Stworzone przez: , Świerklaniec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 211

Składamy petycję o pilną interwencję i podjęcie działań zmierzających do zainstalowania sygnalizacji świetlnej przy przejściach dla pieszych w ciągu drogi krajowej DK78 ul. Tarnogórskiej w Świerklańcu w miejscu skrzyżowań z ul. Wiosenną i ul. Stabińskiego oraz ul. Damrota i ul. Miarki . Przejścia dla pieszych w rejonie ul. Wiosennej/Stabińskiego czy też ul. Damrota/Miarki stanowią jedyną drogę dla mieszkańców do centrum miejscowości.

Stworzone przez: , Świerklaniec dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Ban dla Koluga

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję