Lista wszystkich petycji (623)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

Babiński jest nieobliczalny i odwala głupstwa w Internecie które mogą mu w przyszłości zaszkodzić.

Stworzone przez: , Hakimodo dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Liczba ludności od 1999 roku znacznie się zmniejszyła. Od tamtego czasu władze centralne swoją strategię opierały na rozwoju największych miast w Polsce całkowicie zapominając o dawnych stolicach województwa czy też miastach powiatowych. Skutki tych działań widzimy niestety dzisiaj. Miasta średniej wielkości umierają, ludzie emigrują do większych miast odcinając się od korzeni, a większy (w tym wypadku Lublin) bierze wszystko. Nie pozwólmy na to by Zamość zginął śmiercią naturalną.

Stworzone przez: , Szczebrzeszyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 454

Bardzo prosimy o przywrócenie do pracy kuriera Kamila Gajewskiego do oddziału na ul. Milczańskiej w Poznaniu.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 19

Zdarza się, że sklepy z odzieżą wyrzucają niesprzedane kolekcje zamiast oddać je potrzebującym. Dotyczy to wielu produktów przemysłowych. Dlaczego? Polskie przepisy wymagają od przedsiębiorcy-darczyńcy zapłacenia podatku VAT od darowizn artykułów przemysłowych. Utylizacja niesprzedanych rzeczy jest tańsza niż oddanie. Ma to też zły wpływ na środowisko. Mnożenie strat jest sprzeczne z ideą działalności gospodarczej. Potrzeba zmian prawa, by przedsiębiorcy mieli opłacalną możliwość pomagania.

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 7

trombka bombka, w niedzielę do Gdańska wrócić musisz bo się udusisz

Stworzone przez: , Borki Kosiorki dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 40

Uchwała, ... będzie nieść za sobą w chwili jej zatwierdzenia negatywne skutki na płaszczyźnie gospodarczej oraz stwarzać zagrożenie ograniczenia swobód obywatelskich i wolności słowa. ... Z tego powodu zwracamy się do Rady Miejskiej Wrocławia o odrzucenie projektu Lewicy Razem uważając go za szkodliwy, który prowadzi do powolnego odbierania naszych praw obywatelskich.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 121

PETYCJA W SPRAWIE BUDOWY CHODNIKA W MIEJSCOWOŚCI TŁOKI gm. WOLSZTYN

Stworzone przez: , Wolsztyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 38

PETYCJA W SPRAWIE BUDOWY CHODNIKA W MIEJSCOWOŚCI TŁOKI gm. WOLSZTYN

Stworzone przez: , Wolsztyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 325

Na wskazanych we wniosku działkach znajduje się obecnie tereny zielone . Wnioskujemy o zagospodarowanie tego terenu z przeznaczeniem na park oraz nasadzenie więcej drzew. Osiedle Wyszyńskiego jest rejonem o najgęstszym zaludnieniu w mieście Siedlce. Ustanowienie ochrony na tym terenie z zakazem zabudowy, będzie stanowiło naturalną strefę ochroną od dzielnicy przemysłowej.

Stworzone przez: , Siedlce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 806

Petycja do Ministra Sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro w sprawie odwołania decyzji o likwidacji Wydziału Pracy w Sądzie Rejonowym w Wałbrzychu.

Stworzone przez: , Wałbrzych dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję