Lista wszystkich petycji (296)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

niestety dzieją się złe rzeczy

Stworzone przez: , 111 dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 210

WNIOSEK SOŁTYSA I RADY SOŁECKIEJ W JAŚKOWICACH O ZWIĘKSZENIE ILOŚCI KURSÓW LINII AGLOMERACYJNEJ MPK NR 223 BRZEŹNICA-CZERWONE MAKI- -CZERWONE MAKI-BRZEŹNICA.

Stworzone przez: , Jaśkowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

Petycja o zaostrzenie prawa imigracyjnego i odstąpienie od wydawania masowych pozwoleń dla Ukrainy i ludzi z bliskiego wschodu

Stworzone przez: , Łuków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 167

Jesteśmy grupą młodych osób, chcących zrobić coś dobrego w naszym mieście. Naszym celem jest uświadomienie mieszkańców, jak traktowane są zwierzęta w cyrkach oraz doprowadzenie do zakazu cyrków z udziałem zwierząt w Kutnie. Nasza akcja jest w 100% apolityczna. Zachęcamy do wzięcia udziału w akcji.

Stworzone przez: , Kutno dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Paul McCartney, który lobbuje na rzecz praw zwierząt, napisał do Pawła Kukiza prośbę o ustanowienie 21 listopada dniem Isaaca Bashevis Singera, który ma w tym dniu urodziny. Singer, który jest laureatem literackiej nagrody Nobla sprzed 40stu lat był obrońcą praw zwierząt i wegetarianinem, urodzonym w Polsce.

Stworzone przez: , Kęty dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1442

Firma Hewitech zajmująca się produkcją plastiku wygrała przetarg na teren byłej jednostki wojskowej na terenie Bobrka. Ministerstwo Środowiska musi jednak wydać zgodę na sprzedaż. Dlatego mamy czas aby powiedzieć stanowcze NIE dla fabryki i składowania plastiku w środku tak pięknego lasu.

Stworzone przez: , Bobrek dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Wniosek do Prezesa Rady Ministrów o odwołanie Zbigniewa Ziobro z funkcji Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego, w związku z brakiem nadzoru nad skorumpowanymi na masową skalę funkcjonariuszami publicznymi i stosującymi, wbrew konstytucji, doktrynę terroru państwowego.

Stworzone przez: , Jelenia Góra dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2695

Wymiar sprawiedliwości Rzeczypospolitej Polskiej powinien stać na straży wolności i swobód obywatelskich. Wydawać by się mogło, że po blisko 30 latach od obalenia reżimu komunistycznego żyjemy w kraju, w którym nie stosuje się bandyckich sądowych metod rodem z Polski Ludowej.

Stworzone przez: , Wadowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 98

4 listopada 2018 r. w wyborach na prezydenta Olsztyna mieszkańcy zdecydują o przyszłości miasta. Jednym z kandydatów jest skompromitowany partyjną i cenzorską przeszłością, bohater „seksafery”, Czesław Małkowski. Wiemy, że dla wielu wybór jest niekomfortowy, bo jego kontrkandydat także budzi liczne zastrzeżenia, jednak mając na uwadze dobro i wizerunek Olsztyna apelujemy: NIE GŁOSUJCIE na Czesława Jerzego Małkowskiego. Przeciwko niemu przemawia szereg argumentów. Odważmy się, nie milczmy.

Stworzone przez: , Olsztyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4

Eros ssie i jest w piątek na ostatniej lekcji!

Stworzone przez: , Warszawa dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję