Lista wszystkich petycji (524)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 14

My, niżej podpisani, mieszkańcy Chrzanowa, protestujemy przeciwko wydaniu 140 tysięcy złotych na remont telebimi na Placu Tysiąclecia w Chrzanowie

Stworzone przez: , Chrzanów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 112

Państwowa Komisja do spraw Poświadczania Znajomości Języka Polskiego jako Obcego ul. Polna 40 00-635 Warszawa, certyfikacja@nawa.gov.pl PETYCJA Na podstawie ustawy z dnia 11 lipca 2014 r. o petycjach ( Dz. U. z 2014 r., poz. 1195) żądam wyznaczenia dodatkowych terminów sesji egzaminacyjnych przez Państwową Komisję ds. Poświadczania Znajomości Języka Polskiego jako Obcego w związku z brakiem możliwości udziału w egzaminie w sesji egzaminacyjnej w dniach 17-18 października 2020 r.

Liczba podpisów pod petycją: 2

dokładnie lol

Stworzone przez: , Włocławek dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3

Całość wyjaśniona w filmie https://youtu.be/kzaL9uAAe0g

Stworzone przez: , Bydgoszcz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 650

Sebastian Zomkowski - Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku Aleksandra Dulkiewicz - Prezydent Miasta Gdańska Piotr Borawski - Zastępca Prezydenta ds. przedsiębiorczości i ochrony klimatu PETYCJA: My mieszkańcy administracyjnej dzielnicy Orunia-Św.Wojciech-Lipce apelujemy o zaprzestanie niedogodnych zmian, które będą prowadziły do postępującej degradacji komunikacyjnej, spowodowanych wykreśleniem linii autobusowej numer 210 z obrębu naszej dzielnicy.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Zróbcie online bo u mnie w szkole w opatowie nr 2 są4 przypadki korona wirusa potwierdzone!!! JssfufusifsufssdraymtjsajtjjtsstusrusruJssfufusifsufssdraymtjsajtjjtsstusrusrudhdufufufufufyf

Stworzone przez: , Radom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 601

Pomóżmy ! Bądźmy solidarni i nie pozwólmy na zwolnienie osób, które są "niezbędnym elementem wychowania najmłodszych".

Stworzone przez: , Rybnik dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 12

Apelujemy o likwidacje obowiązkowej składki zdrowotnej i zastąpienie jej dobrowolną składką zdrowotną. Apelujemy o głęboką reformę publicznej służby zdrowia.

Stworzone przez: , Zielona Góra dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Oficjalnie rozpoczęła się zbiórka datków na uszycie kopii sukni projektu Domu Mody Dior, w której przez wiele lat w Polsce i na całym świecie występowała Violetta Villas. Darowiznę można bezpośrednio przekazywać na konto Urzędu Gminy Lewin Kłodzki. 49 9523 0001 3001 5858 2000 0001 Tytułem: darowizna na doposażenie Sali Wystawienniczej Violetty V.

Liczba podpisów pod petycją: 82

Szanowni słuchacze newonce radio, każdy z nas bardzo dobrze wie, że Piotr Kedzierski uwielbia utwór ,,Gangi,, Niestety jest to dla niego bardzo wstydliwy temat i nie chce pokazać światu, że jest to jego ulubiony kawałek, przez to Cierpi on i my. Pokażmy siłę i pokażmy, że nie ma się czego wstydzić i sprawmy, aby w radiu można było słuchać naprawdę wartościowych kawałków.

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję