Lista wszystkich petycji (568)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 6

Każdy podpis się liczy, dziękuję : ) *tresc petycji ważna*

Liczba podpisów pod petycją: 80

Zwracamy się z prośbą o umożliwienie jazdy na łyżwach we wszystkich kategoriach wiekowych. Nikt nie ma prawa dyskryminować́ żadnej grupy społecznej ze względu na cokolwiek, nawet na wiek. Lodowiska to ogromne obiekty, jest wiele możliwości, żeby wpuścić na nie łyżwiarzy z zachowaniem każdego reżimu sanitarnego. Wspólna odpowiedzialność za zdrowie całego społeczeństwa nie może polegać na ograniczaniu dostępu do sportu = do zdrowia wybranej grupie społecznej, która to grupa utrzymuje gospodarkę.

Liczba podpisów pod petycją: 1

Z względu na stan epidemii, my Naród, wnosimy żądanie o zawieszenie wypłaty pensji, i przekażenie tych pieniędzy na cele związane z przeciwdziałaniem epidemii COVID 19.

Stworzone przez: , Koziegłowy dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Zakaz reklam leków i środków farmaceutycznych w przestrzeni publicznej i życiowej za wyjątkiem specjalistycznych pism oraz portali internetowych medycznych i farmaceutycznych

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Wniosek o utworzenie NOWOCZESNEJ Biblioteki Miejskiej (na wzór Mediateki i Bioteki) na os. Mickiewicza LSM w miejscu po dawnym Klubie Międzynarodowej Prasy i Książki przy ul. Grażyny 7 w Lublinie.

Stworzone przez: , Lublin dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 6

Władze Województwa Łódzkiego bez podania przyczyny z dniem 1 Września 2021 planują zamknąć 18 filii Biblioteki Pedagogicznej w Sieradzu, które znajdują się w Kutnie, Łęczycy, Pabianicach, Zgierzu, Łowiczu, Rawie Mazowieckiej, Brzezinach, Bełchatowie, Opocznie, Radomsku, Tomaszowie Mazowieckim, Zduńskiej Woli, Łasku, Poddębicach, Wieluniu, Pajęcznie, Wieruszowie i Bronowie. Nie pozwólmy im zniknąć z mapy Województwa Łódzkiego i skazać nasze dzieci na trudności w zdobywaniu wiedzy.

Stworzone przez: , Zduńska Wola dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 71

Prosimy Ministerstwo Zdrowia o rekomendacje oraz wyodrębnienie Basenów od siłowni oraz możliwość prowadzenia zajęć sportowych dla dzieci przez kluby sportowe oraz szkółki plywania do tego uprawnione PKD 85.51Z .

Stworzone przez: , Zgierz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 113

Petycja do Ministerstwa Sprawiedliwości o ogłoszenie amnestii dla skazanych

Stworzone przez: , Jelenia Góra dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 10

Żądamy powrotu Piotra do macierzy!

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję