Lista wszystkich petycji (789)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 406

My, mieszkańcy Wrocławia, uprzejmie prosimy o przekazanie miastu ziemi pod Zielony Klin Południa Wrocławia oraz o przyśpieszenie prac Sejmowej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi nad zmianą ustawy z dnia 19 października 1991 r. o gospodarowaniu nieruchomościami rolnymi Skarbu Państwa dot. art. 24 w ust. 5 w pkt. 1, polegającą na dodaniu nowego punktu lit. d, uławiającego przekazanie ziemi na cele związane z założeniem terenów zieleni.

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Apelujemy o powrót do domu naszych dzielnych Piłkarzy którzy z niejednej ciężkiej przeprawy wrócili, ale co się odjebalo w cetniewie to przeszło oczekiwania najwytrwalszych wojowników w tym samego Michała Chudzika

Stworzone przez: , Sielpol dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 241

Wskazanie wnioskodawców: Mieszkańcy Gminy Pruszcz Gdański oraz inne podmioty zainteresowane usprawnieniem ruchu kołowego na węźle Straszyn reprezentowani przez: Społeczny komitet na rzecz rozwoju komunikacji w gminie Pruszcz Gdański "ŁĄCZY NAS WĘZEŁ" adres do korespondencji: Grażyna Goszczyńska, Andrzej Chmielewski 83-010 Straszyn ul. Dworcowa 6a, Mediateka e-mail: komitet@laczy-nas-wezel.pl

Stworzone przez: , Łęgowo dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 109

AKT ZAŁOŻYCIELSKI Ruchu społecznego „Nie dla wariantu 44 Kolei Dużych Prędkości” powołanego w dniu 15 stycznia 2022 roku w Jelczu-Laskowicach.

Stworzone przez: , Chwałowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

My, obywatele Państwa Polskiego wnosimy o usunięcie Pana Mateusza Morawieckiego, z pełniącej aktualnie funkcji Premiera

Stworzone przez: , Wejherowo dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2

JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ JZ

Stworzone przez: , Białystok dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Depresja,samotność brak wartości o sobie to efekt założonego konta na Instagramie. Z wielu mediów społecznościowych to on najbardziej destrukcyjnie wpływa na psychikę,a zaraz za nim są śmieciowe informacje dostarczane przez influecerów i celebrytów via :Snapchat, Facebook i Twitter,które rujnują psychikę. Dotychczas YouTube jeszcze wychodzi obronną ręką, bo może działać terapeutycznie. BBC News informuje o tym powołując się na wyniki brytyjskich badań Royal Society for Public Health.

Stworzone przez: , Zaborow dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Wniosek o zmianę trybu nauczania ze względu na sytuację epidemiologiczną i realne narażenie życia i zdrowia studentów, ale i osób postronnych np. domowników czy znajomych.

Stworzone przez: , Kruszwica dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 602

Wniosek o przejście w tryb nauczania zdalnego w związku z sytuacją epidemiologiczną oraz realnym zagrożeniem życia i zdrowia naszego i naszych bliskich.

Stworzone przez: , Kruszwica dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję