Lista wszystkich petycji (326)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 1

Już 10 europejskich krajów zmieniło definicję gwałtu, uznając że seks bez wyraźnej zgody to gwałt. To bardzo ważne zmiany. W Polsce cały czas to kobieta/ dziewczyna musi udowodnić, że powiedziała wystarczająco głośno i wyraźnie „nie”, aby udowodnić winę gwałciciela. Czas to zmienić!!! Tylko „TAK” oznacza zgodę, seks bez zgody to GWAŁT! To powinno stać się oczywiste także dla wymiaru sprawiedliwości.

Liczba podpisów pod petycją: 4

Bezpłatna komunikacja miejska dla Zasłużonych Dawców Krwi i Organów każdego stopnia lub przejazdy ulgowe.

Liczba podpisów pod petycją: 13

Szanowni Dziennikarze, Fotografowie, Fotoreporterzy, Redaktorzy, Edytorzy, Fotoedytorzy, Operatorzy Kamer, Dżwiękowcy, Korektorzy, Pracownicy Mediów, Koleżanki i Koledzy! JEDEN ZA WSZYSTKICH, WSZYSCY ZA JEDNEGO Zwracam się do Was z prośbą o poparcie naszej wspólnej inicjatywy, która zrodziła się po bulwersującym zwolnieniu naszych kolegów fotoreporterów Jacka Turczyka, Bartłomiej Zborowski, Stacha Leszczyńskiego i Marcina Kmiecińskiego z Polskiej Agencji Prasowej

Liczba podpisów pod petycją: 191

............

Stworzone przez: , Wałcz dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 66

Zwracam się z prośbą do wszystkich studentów Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Przyrodniczego o małą pomoc i złożenie podpisu, który razem z resztą podpisów i odwołaniem zostanie złożony na ręce prorektora ds. studenckich i z pewnością pomoże mi uzyskąc zgode na komisyjne zaliczenie ćwiczeń. Krótka chwila dla Ciebie to cały rok dla mnie ;) PS. Proszę o wpisanie także numeru indeksu jeśli to nie problem ;)

Stworzone przez: , Wrocław dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 18

Patryk Kuś, Lubartów prezes Fundacji My Evergreen www.myevergreen.art.pl

Stworzone przez: , Lubartów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 28

Zwracamy się do Rady Miasta Łobez i Burmistrza Łobza z prośbą z wnioskiem o wprowadzenie na terenie miasta Łobez zakazu używania fajerwerków i petard w okresie Sylwestra i Nowego Roku

Stworzone przez: , Łobez dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 71

Chcemy czuć się bezpiecznie w naszym domu - „Koperniku”!

Stworzone przez: , Zbąszyń dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Jeśli tak jak my, chcesz walczyc z mową nienawiści i złożyć hołd dla majestatu śmierci człowieka - znalazłeś dobrą broń do walki. Czyny zwalczajmy słowami, a słowa czynami!

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 27

Petycja mająca na celu zebranie poparcia w sprawie usunięcia kontenerów budowlanych z placu przy budynku 13C i korzystania z ww. terenu w sposób określony w miejscowym planie zagospodarowania.

Stworzone przez: , Poznań dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję