Lista wszystkich petycji (405)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 3

Teren planowanego Parku Janowskiego znajduje się przy nowym osiedlu Cedrowa, pomiędzy ulicami Mikołowską i Jodłową. Jest porośnięty starymi drzewami i ma naturalne przedepty. Po niewielkich nakładach może służyć mieszkańcom jako Park Janowski obejmujący zarówno istniejące tereny sportowe, plac zabaw jak i zadrzewiony skwer dający schronienie w upalne dni. Obszar ten stanowi naturalne uzupełnienie i powiększenie istniejącego terenu rekreacyjnego i sportowego.

Stworzone przez: , Mysłowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 28

W związku z bytowaniem Wydry europejskiej nad stawem w Kościelcu, apelujemy do władz Miasta Chrzanowa o podjęcie adekwatnych kroków mających na celu ochronę tego stanowiska.

Stworzone przez: , Pogorzyce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 23

Petycja do Burmistrza Wieliczki w sprawie uwzględnienia miejscowości Janowice w programie realizującym Projekt z Wielickiego Funduszu Spójności

Stworzone przez: , Wieliczka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1

Podarujmy Pani Urszuli Dudziak cysternę nasienia.

Stworzone przez: , Kolemczyce dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 211

My, mieszkańcy miasta Krakowa, zwracamy się do Prezydenta Miasta Krakowa - Jacka Majchrowskiego, Rady Miasta Krakowa oraz Agencji Mienia Wojskowego, o porozumienie! Chcemy Nowego Parku Miejskiego na działce 167/57 obręb II Krowodrza - będącej w zarządzaniu Gminy Miejskiej Kraków - oraz na działkach przylegających - o oznaczeniu ZP2 w planie zagospodarowania przestrzennego obszaru „Rejon Fortu Bronowice” - będących w zarządzaniu Agencji Mienia Wojskowego.

Stworzone przez: , Kraków dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1140

W dniu 18 października 2019r. senat zatwierdził niekorzystne zmiany wprowadzone przez Sejm. Stowarzyszenie wystąpi do Prezydenta RP o zawetowanie tej niekorzystnej dla rodziców dzieci niepełnosprawnych ustawy. Prosimy również o podpisywanie i udostępnianie petycji . Tylko razem ,możemy więcej osiągnąć !!!

Stworzone przez: , Andrychów dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 37

Odcinek DW 152 Resko Płoty nie był remontowany od ponad 20 lat. stanowi jedyny dojazd z Reska do S6 Nawierzchnia drogi jest zniszczona ,popękana i pofałdowana. Fragmenty drogi zimą nie nadają się do użytku. W 2019r.doszło do kilku wypadków z obrażeniami .Wcześniej odnotowano wypadek śmiertelny. ZZDW w Koszalinie nie planuje przebudowy drogi.

Stworzone przez: , Resko dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3903

Petycja dotyczy zmian organizacyjnych usprawniających działanie jednostek organizacyjnych w Krajowej Administracji Skarbowej poprzez umożliwienie urzędnikom lepszego przygotowania się do obsługi interesantów i wykonywania bieżących zadań.

Stworzone przez: , Radom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 699

Drodzy Kierowcy, Rowerzyści i Piesi z całego Kraju! Mając na uwadze ostatnie bolesne i tragiczne w skutkach wydarzenia, które miały miejsca na drodze wojewódzkiej, w trosce o bezpieczeństwo mieszkańców miasta i gminy Jabłonowo Pom. i pozostałych uczestników ruchu drogowego oraz biorąc pod uwagę stan techniczny drogi wojewódzkiej nr 543 łączącej Paparzyn (DK55) z Tywolą (DK15), zwracam się z uprzejmą prośbą o składanie podpisów pod petycją w sprawie wykonania remontu ww. drogi.

Stworzone przez: , Jabłonowo Pomorskie dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 5

Apelujemy bez względu na sympatie do Kamila Lenieszewskiego. Dalsze tolerowanie i pozwalanie uczestnikom na niewybredne komentarze jest dla nas widzów jednoznaczne z przyzwoleniem na hejt wobec człowieka.

Stworzone przez: , Gdańsk dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję