Lista wszystkich petycji (511)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 7870

Zapraszamy do podpisywania DEKLARACJI WARSZAWSKIEJ - "Karty wolności wyboru w przyjmowaniu tzw. szczepień ochronnych" przedstawiającej wolę świadomych swoich praw Polek i Polaków w odniesieniu do tzw. szczepień ochronnych. Zostanie ona rozesłana do wszystkich organów państwowych w Polsce i najważniejszych instytucji na świecie. Wcześniej zbierane będą pod nią Wasze podpisy.

Liczba podpisów pod petycją: 5767

Protest w sprawie odwołania Anny Stojanowskiej - inspektor ANR, Jerzego Białoboka - dyrektor stadniny koni w Michałowie i Marka Treli - dyrektor stadniny w Janowie Podlaskim

Stworzone przez: , Buk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4656

Petycja dotyczy zmian organizacyjnych usprawniających działanie jednostek organizacyjnych w Krajowej Administracji Skarbowej poprzez umożliwienie urzędnikom lepszego przygotowania się do obsługi interesantów i wykonywania bieżących zadań.

Stworzone przez: , Radom dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4256

Kawiarnia Dobra zatrudniająca osoby niepełnosprawne została zamknięta. My rodzice i przyjaciele dzieci niepełnosprawnych zwracamy się do Prezydenta Poznania - Pana Jacka Jaśkowiaka o wsparcie w znalezieniu atrakcyjnej lokalizacji dla Dobrej, żeby mogła wznowić działalność, rozwijać się i tworzyć miejsca pracy dla osób niepełnosprawnych.

Stworzone przez: , Kłobus dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3573

Sprzeciwiamy się ustaleniom zawartym w projekcie ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych, który to projekt zakłada, iż diagnosta laboratoryjny ze specjalizacją miałby zarabiać tyle co lekarz bez specjalizacji.

Liczba podpisów pod petycją: 2717

My Mieszkańcy powiatu wołomińskiego zwracamy się do przedstawicieli PKP, władz samorządowych, oraz wszystkich ludzi dobrej woli z prośbą, o budowę ścieżki rowerowej wzdłuż kolei.

Stworzone przez: , Kobyłka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2713

Wymiar sprawiedliwości Rzeczypospolitej Polskiej powinien stać na straży wolności i swobód obywatelskich. Wydawać by się mogło, że po blisko 30 latach od obalenia reżimu komunistycznego żyjemy w kraju, w którym nie stosuje się bandyckich sądowych metod rodem z Polski Ludowej.

Stworzone przez: , Wadowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2594

Zarobki nauczycieli w Polsce są śmiesznie niskie i nieadekwatne do wysiłku i zaangażowania wkładanego w tą pracę. Ludzie uważają, że mają za dużo wolnego czasu. Dlaczego tak mówią? Bo nie widzą tego, ile czasu trzeba poświęcać każdego dnia na przygotowanie się do lekcji, na poprawianie, sprawdzanie prac uczniów czy na szkolenia, które są bezpłatne. A pracy poza szkołą jest równie tyle co na jej terenie, lub więcej.

Stworzone przez: , Cieszyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2366

Petycja do Minister Edukacji Narodowej Pani Anny Zalewskiej dotycząca wprowadzenia godzin na działalność zespołów muzycznych we wszystkich typach szkół oraz godziny muzyki tygodniowo w ósmej klasie. Petycja zostanie dołączona do oficjalnego komentarza Polskiej Rady Muzycznej dotyczącego projektów rozporządzeń.

Liczba podpisów pod petycją: 2127

Zwracamy się do Pani Dyrektor oraz Pana Ministra z prośbą o wznowienie negocjacji z właścicielem NZOZ Prima-Med w Dopiewcu celem wypracowania kompromisu satysfakcjonującego obie strony, a przede wszystkim gwarantującego bezpieczeństwo zdrowotne kilkudziesięciu tysiącom świadczeniobiorców.

Stworzone przez: , Dopiewiec dnia:

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję