Lista wszystkich petycji (388)
Wyniki od 1 do 10

Liczba podpisów pod petycją: 6957

Zapraszamy do podpisywania DEKLARACJI WARSZAWSKIEJ - "Karty wolności wyboru w przyjmowaniu tzw. szczepień ochronnych" przedstawiającej wolę świadomych swoich praw Polek i Polaków w odniesieniu do tzw. szczepień ochronnych. Zostanie ona rozesłana do wszystkich organów państwowych w Polsce i najważniejszych instytucji na świecie. Wcześniej zbierane będą pod nią Wasze podpisy.

Liczba podpisów pod petycją: 5764

Protest w sprawie odwołania Anny Stojanowskiej - inspektor ANR, Jerzego Białoboka - dyrektor stadniny koni w Michałowie i Marka Treli - dyrektor stadniny w Janowie Podlaskim

Stworzone przez: , Buk dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 4253

Kawiarnia Dobra zatrudniająca osoby niepełnosprawne została zamknięta. My rodzice i przyjaciele dzieci niepełnosprawnych zwracamy się do Prezydenta Poznania - Pana Jacka Jaśkowiaka o wsparcie w znalezieniu atrakcyjnej lokalizacji dla Dobrej, żeby mogła wznowić działalność, rozwijać się i tworzyć miejsca pracy dla osób niepełnosprawnych.

Stworzone przez: , Kłobus dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 3571

Sprzeciwiamy się ustaleniom zawartym w projekcie ustawy o sposobie ustalania najniższego wynagrodzenia zasadniczego pracowników wykonujących zawody medyczne zatrudnionych w podmiotach leczniczych, który to projekt zakłada, iż diagnosta laboratoryjny ze specjalizacją miałby zarabiać tyle co lekarz bez specjalizacji.

Liczba podpisów pod petycją: 2715

My Mieszkańcy powiatu wołomińskiego zwracamy się do przedstawicieli PKP, władz samorządowych, oraz wszystkich ludzi dobrej woli z prośbą, o budowę ścieżki rowerowej wzdłuż kolei.

Stworzone przez: , Kobyłka dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2710

Wymiar sprawiedliwości Rzeczypospolitej Polskiej powinien stać na straży wolności i swobód obywatelskich. Wydawać by się mogło, że po blisko 30 latach od obalenia reżimu komunistycznego żyjemy w kraju, w którym nie stosuje się bandyckich sądowych metod rodem z Polski Ludowej.

Stworzone przez: , Wadowice dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2594

Zarobki nauczycieli w Polsce są śmiesznie niskie i nieadekwatne do wysiłku i zaangażowania wkładanego w tą pracę. Ludzie uważają, że mają za dużo wolnego czasu. Dlaczego tak mówią? Bo nie widzą tego, ile czasu trzeba poświęcać każdego dnia na przygotowanie się do lekcji, na poprawianie, sprawdzanie prac uczniów czy na szkolenia, które są bezpłatne. A pracy poza szkołą jest równie tyle co na jej terenie, lub więcej.

Stworzone przez: , Cieszyn dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 2354

Petycja do Minister Edukacji Narodowej Pani Anny Zalewskiej dotycząca wprowadzenia godzin na działalność zespołów muzycznych we wszystkich typach szkół oraz godziny muzyki tygodniowo w ósmej klasie. Petycja zostanie dołączona do oficjalnego komentarza Polskiej Rady Muzycznej dotyczącego projektów rozporządzeń.

Liczba podpisów pod petycją: 2092

Rada Miasta Zakopane będzie głosowała nad utworzeniem parku kulturowego pod nazwą „Park Kulturowy Krupówki”. Jako zakopiańczycy żądamy od Radnych tego miasta głosowania za utworzeniem "Parku Kulturowego Krupówki"

Stworzone przez: , Zakopane dnia:

Liczba podpisów pod petycją: 1615

Protest przeciwko odwołaniu prof. dra hab. Macieja Szmitkowskiego ze stanowiska konsultanta krajowego ds. diagnostyki laboratoryjnej.

Jak to działa?

Utwórz nową petycję.
W dosłownie kilka minut.
Wypromuj ją.
Podziel się petycją ze znajomymi.
Zmień świat na lepsze.
Masz realny wpływ na otoczenie.
Zacznij już teraz!
Utwórz petycję