Drodzy Rodacy

Już za chwilę pójdziemy oddać głos na kandydatów do Europarlamentu. Czy wiemy na kogo chcemy głosować? Kto będzie Nas godnie reprezentował, kto dbał o nasze interesy? Komu zależy na dobru Naszym i całej Europy? Powiedzcie SPRAWDZAM! Każdy z Nas, kto ubiega się o jakąkolwiek pracę, musi wykazać się wiedzą i umiejętnościami potrzebnymi do jej podjęcia. Sprawdźmy więc kto zasługuje na to by zostać Europosłem. Przeprowadźmy test wiedzy o Unii i Europarlamencie dla wszystkich kandydatów do Parlamentu Europejskiego. Wyniki przeprowadzonego testu będą jawne i zapoznać się z nimi będzie mógł każdy wyborca. Sprawdźmy, kto chce zostać Europosłem, a komu zależy tylko na dobrze płatnym stołku. Podpisz petycje i powiedz SPRAWDZAM!

Stworzone przez: Powiedz Sprawdzam, Warszawa dnia: 7 maja 2019 r.

Użytkownik ukrył dane... 14 maja 2019 r.
Powiedz Sprawdzam Warszawa 7 maja 2019 r.