Wróć do pełnej treści petycji

Becky G jest dopiero wschodzącą gwiazdą muzyki Pop/Rap. Śpiewała już z takimi gwiazdami jak Pitbull, Cher Lloyd, will.i.am, Cody Simpson, Jessie J, Austin Mahone czy nawet Michel Teló. Jednak Polska jest jak zawsze 100lat za murzynami i jeszcze nigdy nie nie widziałem żadnego z jej teledysków w polskiej telewizji.

Stworzone przez: Gal Anonim, Inowrocław dnia: 5 lipca 2014 r.

Ilość podpisów pod petycją: 3
(wyświetlam od 1 do 3)

Ważne! Dostęp do wszystkich danych podpisujących ma tylko Twórca petycji.

Lp. Imię i nazwisko Miejscowość Data
1 Użytkownik ukrył dane... 4 sierpnia 2015 r.
2 Użytkownik ukrył dane... 4 sierpnia 2015 r.
3 Gal Anonim Inowrocław 5 lipca 2014 r.