Drodzy państwo chciałbym zaapelować do mieszkańców powiatu włocławskiego o wspólne działanie aby zaapelować do Nadleśnictwa w Włocławku i Lasów Państwowych aby postawić siatki/płoty na drodze krajowej DK91 lub/i o większe odstrzelenie zwierzyny leśnej, która jest zagrożeniem dla kierowców, zwierzęta te wychodzą bez wahania na drogi i nie boją się pojazdów które po niej jeżdżą. Na tym odcinku doszło do wielu wypadków w tym kilka śmiertelnych i w tym prawie mój, mogołem zginąć przez łosia który wyszedł na drogę, możliwość aby wyhamować lub ominąć zwierzę były marne byłem poważnie ranny i zostałem zabrany do szpitala w Włocławku, to wydarzenie mogło się inaczej skończyć mogłem też zginąć, zwierzęta tę mają olbrzymią masę którą mogą spowodować wypadki a nawet zabić człowieka. Dlatego też apeluję do Nadleśnictwa w Włocławku i Lasów Państwowych aby polepszyć bezpieczeństwo na drodze krajowej DK91 i do wszystkich mieszkańców powiatu włocławskiego a także do kierowców którzy tą trasą jeżdżą na co dzień i do kierowców w całej Polsce aby polepszyć drogi w Polsce.

Stworzone przez: Mariusz Wilmański, Kowal dnia: 9 lipca 2019 r.

Karol Bednarek Kowal 19 lipca 2019 r.
Użytkownik ukrył dane... 13 lipca 2019 r.
Magdalena Sieradzka Kowal 11 lipca 2019 r.
Monika Cieszykowska Kowal 9 lipca 2019 r.
Mariusz Wilmański Kowal 9 lipca 2019 r.