Apelujemy do Burmistrza miasta powiatowego Chrzanów, o natychmiastowe wycofanie się z planów dotyczących budowy spalarni śmieci na terenie Chrzanowa. Mam rodzinę w Chrzanowie, w tym moją ukochaną babcię. Nie chcę, żeby oddychała zanieczyszczonym powietrzem. Chrzanów jest i tak już bardzo zanieczyszczony. W szczególności ogromny ruch samochodowy i pobliskie zakłady, w tym rafineria Orlen Południe, powodują nieodwracalne zmiany w środowisku. Nie chcemy dewastacji miasta, powinniśmy działać na korzyść miejskiej infrastruktury i przyrody Chrzanowa. Wnuczek Józef Zwierzykowski wraz z Babcią Anią z Chrzanowa

Proszę, wesprzyj naszą petycję i wspólnie zablokujmy niszczenie naszego miasta!

Stworzone przez: Józef Zwierzykowski, Warszawa dnia: 16 października 2021 r.

Użytkownik ukrył dane... 30 października 2021 r.
Adam Roślik Wygiełzów 19 października 2021 r.
Jan Abramowski Babice 17 października 2021 r.
Michał Zwierzykowski Warszawa 16 października 2021 r.
Józef Zwierzykowski Warszawa 16 października 2021 r.