Jako miłośnicy dobrej kuchni oraz przedsiębiorstw z wielopokoleniową historią, kierujemy prośbę do Zarządu firmy Zott Polska Sp. z. o.o. o usunięcie ze swojego szerokiego asortymentu galaretki o smaku agrestowym, gdyż stanowi ona zagrożenie dla dobrego imienia marki.
Produkt ten nie cechuje się żadnymi pozytywami i stanowi olbrzymi zawód dla konsumenta. Jego zakup można rozpatrywać jedynie w kontekście zaopatrzeniowej porażki. Stanowi to ogromny cios dla miłośników produktów firmy Zott, a także podległych jej marek, takich jak Monte czy Jogobella, które stoją na podium polskiej branży jogurtowej. Dlatego najrozsądniejszą decyzją będzie usunięcie tego felernego elementu z wachlarza produktów tej jakże wybitnej firmy, gdyż jest on tego niegodny.
Dzięki wprowadzeniu tego postulatu uda się uratować dobre imię firmy i zachować wysoką jakość produktów.
Prosimy o przychylne rozpatrzenie naszej prośby.

Stworzone przez: Aleksandra Zastrzezynska, Dywity dnia: 12 listopada 2020 r.

Dominik Ciesielski Przechlewo 13 listopada 2020 r.
Użytkownik ukrył dane... 13 listopada 2020 r.
Użytkownik ukrył dane... 12 listopada 2020 r.
Aleksandra Zastrzezynska Dywity 12 listopada 2020 r.