Moją petycję kieruję do wszystkich, którym losy naszego kraju nie są obojętne.

Nasz kraj zmaga się z drugą, jesienną falą pandemii COVID-19. Ilość nowych przypadków zachorowań bije kolejne rekordy.
Tymczasem wciąż otwarte są parki publiczne i lasy, po których bezkarnie można się poruszać. Nie pozwólmy na to!

Podczas wiosennej fali zachorowań, nasz rząd z pełną rozwagą i nie bez przyczyny postanowił wprowadzić zakaż wstępu do tych obiektów. Po wprowadzeniu zakazu liczba zarażonych i krzywa zachorowań uległa wypłaszczeniu, a następnie zmniejszeniu! Nie było czego się bać.

Zróbmy to ponownie, dla dobra kraju i nas wszystkich!

Stworzone przez: John Doe, Warszawa dnia: 4 listopada 2020 r.

Mateusz Morawiecki Warszawa 5 listopada 2020 r.
Karol Wojtyła Papieżowo 4 listopada 2020 r.
John Doe Warszawa 4 listopada 2020 r.