Pan Gabriel to wieloletni nauczyciel i mieszkaniec naszego miasta który zachęcał i dalej zachęca do aktywności fizycznej młodzież z naszego miasta. Za Jego sprawą dzieciaki z naszego miasta osiągają sukcesy sportowe w gminie, powiecie a także województwie.
Gabriel Kilian niejednokrotnie również poświęca swój prywatny czas na szkolenie koluszkowskiej młodzieży w piłkę nożna, organizację konkursów , turniejów czy też zajęć i zabaw dla najmłodszych . To za jego sprawą w ciągu ostatnich 2 lat zorganizowanych zostało wraz z FC Koluszki 5 wyjazdów dla dzieciaków z naszego miasta na mecze Widzewa Łódź!
Nie pozwólmy aby ceniony pedagog mający świetne podejście do dzieci zachęcając w różne sposoby do aktywności fizycznej opuścił SP nr 1 w Koluszkach.
!!! PODPISUJEMY PETYCJĘ !!!

Stworzone przez: Gabriel Kilian, Koluszki dnia: 15 kwietnia 2019 r.

Justyna Kilian Koluszki 15 kwietnia 2019 r.
Marcin Frączkowski Koluszki 15 kwietnia 2019 r.
Gabriel Kilian Koluszki 15 kwietnia 2019 r.